iPhone 11 hâlâ alınır mı?

• Konuyu başlatan 286525
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 79
  • Görüntüleme 4.861
Aynen öyle olacak.
Bu arada cihazı bu kadar kötülemeniz anlamsız. Telefon ekran konusunda kötü fakat işlemci veya kamera konusunda kötüleyemezsiniz. 3110 mAh bataryaya da çöp demişsiniz fakat Apple, işlemciye göre ve iOS işletim sistemine göre ayarlıyor bataryayı. Demek istediğim batarya boyutu küçük diye kötü bataryası olduğu anlamına gelmiyor.

Telefondan ne beklediğinize ve bütçe durumunuza göre cevap değişir. Bütçeniz varsa 12 daha iyi bir tercih olacaktır. Ben 6 yıldır 6s kullanıyorum halen daha bir sorunum yok. Yalnızca batarya değişimi yaptım 1 kere o kadar. 2019 yılında Samsung'dan satın almış olduğumuz giriş seviyesi akıllı telefon şuan sürekli donuyor. Yine arkadaşımın 2017 yılında almış olduğu Xioami mi serisinden (tam modeli aklımda değil) kullanmış olduğum 6s çok daha akıcı. İphone 11 her ne kadar panel ve batarya konusunda eleştrilse de sizi uzun yıllar götürecektir. Bu yazdıklarımı fanboyluk olarak düşünebilirsiniz fakat hem ios hem android kullanmış biri olarak ios işletim sisteminin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Apple akıllı telefon işini gerçekten yapıyor.

Bu arada cihazı bu kadar kötülemeniz anlamsız. Telefon ekran konusunda kötü fakat işlemci veya kamera konusunda kötüleyemezsiniz. 3110 mAh bataryaya da çöp demişsiniz fakat Apple, işlemciye göre ve iOS işletim sistemine göre ayarlıyor bataryayı. Demek istediğim batarya boyutu küçük diye kötü bataryası olduğu anlamına gelmiyor.
Pil süresinin kötü olduğuna dair yorumlar var elbette düşük çözünürlük ve düşük işlemci pil süresini biraz da olsa uzatacaktır.

Bu cihazı kötülememin tek sebebi her konuda daha iyi alternatifleri olması. İşlemci ve kamera dahil.

Hiçbir markayı/modeli öven bir mesajım yok. Akıl sağlığın yerinde mi?
Uzatma lütfen. Aklınca egonu tatmin ediyorsun.

Hiçbir alıntı yapmadığım mesajda kendine yer bulmuyorsan neden bulmuş gibi yorumluyorsun?
Mesajın herhangi bir mesajdan alıntı değilse bu dokunulmaz olduğun anlamına gelmiyor. Kullandığın deyim saygı kurallarına uymuyorsa, beni veya bizi doğrudan etkiliyorsa ve özellikle "vizyonsuzluk" gibi bir tabir kullanıyorsan kimsenin laf etmemesini bekleyemezsin.

Mesajın herhangi bir mesajdan alıntı değilse bu dokunulmaz olduğun anlamına gelmiyor. Kullandığın deyim saygı kurallarına uymuyorsa, beni veya bizi doğrudan etkiliyorsa ve özellikle "vizyonsuzluk" gibi bir tabir kullanıyorsan kimsenin laf etmemesini bekleyemezsin.
Saygı kuralları görecelidir ve vizyonsuz kelimesi sidik yarıştıranlara karşı, ona çöp buna çöp demek vizyonsuzluk ve materyalizme fazla duygusallıktır. Amaca hitap ediyorsa 2G de kullanılır, herkesin bakış açısı aynı değil.

O konuda haklısınız ama çöp bir telefon değil yine de. Konu sahibi beklentilerini ve amacını yazarsa bu saçma tartışma son bulmuş olur.
Konu sahibinin beklentisi illa iPhone olsun ise bir şey diyemem ama genel olarak kötü fiyat politikasına kurban olmuş bir cihaz.

Saygı kuralları görecelidir ve vizyonsuz kelimesi sidik yarıştıranlara karşı, ona çöp buna çöp demek vizyonsuzluk ve materyalizme fazla duygusallıktır.
Vallaha ben hiç bir duygusal bağ falan kurmadım özelliklerine baktım çöp dedim geçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı