iPhone 11 hala alınır mı?

açılmamış kutuyu nereden bulabilirim güvenilir olarak bir link bırakabilir misiniz rica etsem

Hiçbir iPhone güncelleme desteği kesildiği gibi iPhone 6 durumuna düşmez, ki 2024'te iOS, 2027 gibi de güvenlik ve uygulama güncellemeleri desteği bitecek.

iPhone 11 hâla alınır. (Konuda iPhone 6 durumuna düşecek diye saçmalayanlar var. Cihaz iOS 18’e kadar alacak ve 2-3 sene güvenlik güncellemesi alacak.) Ama S20FE’dan geçmeye değmez. Yerine ikinci el iPhone 12 mini al minimum.

@EsatKa detaylıca sebebini açıklayın da sonra beğenmedim atın. Ben burada kesin olacak bir konunun değerlendirmesini ve sorun yaratacak büyük eksilerini yazıyorum. Siz geliyorsunuz
Alınmaz. 2. El olursa alınır.
Neden ne için ? Niye böyle düşünüyorsunuz. Bir açıklayın.

iPhone 6 durumuna mı düşecek ? iOS 18’i alacak ve minimum 2-3 sene güvenlik güncellemesi alacak. Nerede seneye iPhone 6 durumuna düşüyor ?

Cevabını verdim zaten görmüyor musun? Ayrıca açıklayıp açıklamamamı sana soracak değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…