iPhone 11 hala alınır mı?

S20FE iyi zaten İphone11'den ama macera arıyorsanız alınabilir.

Asıl sizin yaptığınız laf kalabalığından başka bir şey değil ki göremiyorsanız benim sorunum değil, işinize gelmediği için göremiyorsunuz.

Asıl sizin yaptığınız laf kalabalığından başka bir şey değil ki göremiyorsanız benim sorunum değil, işinize gelmediği için göremiyorsunuz.
Tamam hocam, ben orada açıklama yaptım ama sizinkini göremedim onu da göstermiyorsunuz. Siz bilirsiniz. Forum iyice yarım yamalak okuyanlar, okuduğunu anlamayanlar, sidik yarıştıranlarla dolmuş...

Tamam hocam, ben orada açıklama yaptım ama sizinkini göremedim onu da göstermiyorsunuz. Siz bilirsiniz. Forum iyice yarım yamalak okuyanlar, okuduğunu anlamayanlar, sidik yarıştıranlarla dolmuş...

Görmemekte ısrar ediyorsunuz, sidik yarışı diyorsunuz, kendi dediğinizi anlamıyorsunuz.

Hiçbir iPhone güncelleme desteği kesildiği gibi iPhone 6 durumuna düşmez, ki 2024'te iOS, 2027 gibi de güvenlik ve uygulama güncellemeleri desteği bitecek.

A13 bionic, CPU, AI ve GPU performanslarinda SD 888 ile kapışıyor. Islemcide geçiyor aslında.
Video çekiminde ise S21 kadar başarılı.

Batarya ve ekran harici var mı?

Hocam 23.000 verdiğiniz bir telefonun ekranı 720p. Az biriktirin 12 alın.

iPhone 11'e 20k ve üzeri verilmez. İllaki iPhone alacaksan ikinci el 12 mini ya da 12 Pro almanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…