iPhone 11 hangi modele yükseltilebilir?

Weeping Angel

Hectopat
11'i 2.el aldım 1.5 senedir kullanıyorum ve aldığım günden beri ne takılma ne yavaşlama hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Yükseltme ihtiyacı hissetmedim yani ve telefondan memnunum ama gün geçtikçe ve yeni modeller çıktıkça değer kaybediyor tabii ki. Bu yüzden 11 ve üstüne bir miktar para verip sıfır 12 veya 13'e geçmeyi düşündüm.

Siz ne düşünüyorsunuz, geçilir mi? Veya Android tarafında hangi modeller düşünülebilir?

PLUS,Maxi,ProMax hep ürünler fazla satılsın diye çıkarılan gereksiz şeyler düz model olarak 13 yeter bile.

11'i 2.el aldım 1.5 senedir kullanıyorum ve aldığım günden beri ne takılma ne yavaşlama hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Yükseltme ihtiyacı hissetmedim yani ve telefondan memnunum ama gün geçtikçe ve yeni modeller çıktıkça değer kaybediyor tabii ki. Bu yüzden 11 ve üstüne bir miktar para verip sıfır 12 veya 13'e geçmeyi düşündüm.

Öncelikle yurt dışından 15 Pro veya 15 Pro Max almanızı öneririm. Yurt dışı istemezseniz de o bütçelerde düz 13'e geçilebilir.

IPhone'da bir üst modele geçilecekse minimum 2 model sonrası alınmalı bence. Her sene almanın mantığı yok. Mesela 13-14 geçişinde işlmeci aynı kalmıştı.

Kesinlikle ama kesinlikle iPhone 13 almalısın 14 ile zaten neredeyse hiç fark yok şu anda en alınabilir fiyat performans telefon da bence iPhone 13, Android tarafına bulaşma derim hele ki IPhone'a alışan biri için, uzun yıllar stock ve harici ROM'lar dahil olmak üzere birçok Android cihaz kullanmış biri olarak söylüyorum; attan inip eşeğe binmeye gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı