iPhone 11, Huawei P30 Pro, P30 veya MI 9T Pro?

Soldier X

Hectopat
Merhabalar ben 3.5 yıldır iPhone 6S kullanıyorum. Telefonun çizilmeyen yeri kalmadı hatta kamerası bile çatladı:D Artık değiştirme zamanı geldi diye düşünüyorum. İlk sorum şu olacak size Android telefona geçersem kötü mü olur benim için (6-7 yıldır iOS kullanıyorum).

İkinci sorumda geçersem hangi telefonu alayım? Xiaomi'nin SAR değeri çok yüksek geldi ondan korkuyorum sizce en iyi seçenek hangisi? (Bütçem: 7000 TL)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sar değeri tek sim olunca %25-50 arası düşüyor (diye biliyorum, yanlış olabilirim), iPhone 11 saydığınız en iyi cihaz ve onu alın derim, S10 Plus bir seçenek birde ama genel olarak iPhone 11 daha üste çıkıyor (daha uzun ömürlü olduğu için).

Iphone 11 6850 TL, P30 4700 TL, P30 PRO 6600 TL, S10 6180 TL, S10E 4375 TL, S10 Plus 7000 TL.

Ben alsam şahsen S10E ve P30 alırdım aradaki fiyat farklarından dolayı. Iphone alacağım diyorsan da sana kalmış fiyatları çok uçuk kesinlikle. Iphone 11 güzel cihaz, fiyatı için aynı şeyi diyemem. Iphone 8 modeli de tasarım dışında güzel cihaz fiyatı da 4400 TL o da iş görür ama ekran kasa oranı olarak artık günümüzün epey gerisinde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı