iPhone 11 için 18-20W şarj adaptörü önerisi

Genzonzi

Hectopat
Makaleler
1
Şu sıralar almayı düşünüyorum ve bir üründe karar kıldım fakat başka öneriler olursa açığım. Özellikle bu kullanan, kullanım sonucunda sıkıntı yaşamayan ve Apple 20W adaptöründe olduğu gibi 50%'ye 30 Dk sonrasında biraz daha yavaşlayan şekilde şarj eden ürünler varsa önerilerinizi bekliyorum.

Şu sıralar almayı düşünüyorum ve bir üründe karar kıldım fakat başka öneriler olursa açığım. Özellikle bu kullanan, kullanım sonucunda sıkıntı yaşamayan ve Apple 20W adaptöründe olduğu gibi 50%'ye 30 Dk sonrasında biraz daha yavaşlayan şekilde şarj eden ürünler varsa önerilerinizi bekliyorum.

Spigen marka bakabilirsiniz.

Bütçe nedir? Adaptör olarak ben orjinal adaptör öneririm, kablo olarak ise Spigen.

Aksesuar'ı kesinlikle Apple'ın kendi sitesinden alın.

Aksesuar'ı kesinlikle Apple'ın kendi sitesinden başka yerden almayın;

MFI sertifikalı ürünleri tercih edebilir illa orjinal alacak diye bir şart yok malum haddinden fazla pahalı.

AirPods Pro kullanıyorum, kablom çok şükür mevcut. Aşağıdaki ürünlere baktım genel olarak, özellikle TTEC olan bayağı F/P gibi gözüktü ama bilmiyorum tabii.

Orjinal almak da kafamda var aslında. Ben de gördüm o ürünü ama satıcı HB değil şu an. O biraz düşündürdü.
Bu attığınız link yeterli olmaz mı? Neden mesela buna 110 vermek yerine diğerlerine 180-200 vereyim? Bilmediğimden soruyorum bu arada. Yoksa iPhone 11, Airpods pro için kullanırım, yakın zamanda da Apple Watch almayı planlıyorum, ona kullanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı