iPhone 11 için 64 GB yeterli mi?

Tm eyvallah P30 Pro ile devam o zaman.

Elindeki cihazın ekranı özellikleri de iyi IP 11 ile kafa kafaya gidiyor ne gerek var IP 12-13 desen tamam eyvallah diyicemde inan hiç gerek yok. İp 11 kullandım ekranı desen ayrı rezalet ne güneş altında gözükür ne tat verir. Ekran 60 Hz. Alacağın cihazın pil sağlığı da düşük olur daha da tatmin etmez.

ICloud'un ne kadar işe yaradığını size şöyle açıklayayım:
Ben aktif olarak iPad 10. nesil ve iPhone SE ( 2. nesil ) kullanıyorum. İkisi de 64 GB ve gündelik hayatımda ki 'bütün işlerimi' iPad üzerinden yapıyorum. Ayrıca iki cihazımda da aynı iCloud hesabımı kullanıyorum. Dolayısıyla hem IPad'den gelen hem de telefonumdan gelen bütün fotoğraflar ve dosyalar iki cihazımda da bulunuyor ve bu yüzden toplamda çok fazla fotoğraf - dosya mevcut. Bu yüzden kullandığım uygulamaları, fotoğraflarımı ve dosyalarımı ICloud'a yedekliyorum ve böylelikle iki cihazımda da yarı alanım boş bile kalıyor. O yüzden iCloud yedeklemesi sizin alan probleminizi fotoğraf - dosya ve bazı uygulamalar bazında büyük ölçüde çözebilir.

Eğer ki çok büyük dosyalar ve çok fazla WhatsApp konuşması barındırmıyorsanız ve bunlara ek olarak çok fazla film / müzik indirmeyecekseniz 64 GB sizi " şu anlık " idare edebilir.

Fakat şöyle de bir gerçek var ki maalesef 64 GB alan uzun vadede kesinlikle yetersiz kalacaktır. Eğer ki aldığım cihaz uzun vadeli olsun diyorsanız minimum 128 GB alana ve ayrıca da IPhone'un daha üst modellerine yönelmeniz gerekir. Çünkü zaten baştan iPhone 11 ömrünün sonuna yaklaşan bir telefon modeli artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı