iPhone 11 için kırılmaz cam önerisi

ahmetifyy

Centipat
Katılım
20 Nisan 2023
Mesajlar
392
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba düzgün tam kaplayan bir kırılmaz cam almak istiyorum. Kaliteli olsun istiyorum. İnternette araştırmalarımda en kaliteli marka Buff ve Spigen. Gördüğüm kadarıyla Spigen markasının çentik kısmını kapatan hali iPhone 11'de yok fakat Buff'da var ancak bu bahsettiğim markaların kırılmaz camları 400 TL'den başlıyor. İnternette 100 TL'ye hatta 50 TL'ye bile kırılmaz cam varken 400 TL ve üstü kırılmaz cama vermek mantıklı mı? Buff kullanan var mı, tavsiye eder misiniz, alınır mı?

Ürünün linki: link
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben MediaMarkt'da ömür boyu ekran koruyucu taktırmıştım iPhone 11 telefonuma. Canım sıkıldıkça yani ayda 1-2 kere değiştiriyordum. Eğer mantıklı gelirse bir düşünebilirsin onu.
 
Çentik kısmını kapatmayın ileride Face ID sorunu olur ve kamera daha kötü çeker.

Ekranda şu anda 50 TL'lik bir kırılmaz cam var Face ID de sorun yok kamera da net çekiyor çoğu pahalı marka da çentik kısmı kapalı üretiyor zaten o konuda sorun olmaz eğer mat bir cam değilse seramik vs. sadece merak ettiğim yüzlerce lira vermeye değer bir koruması farkı var mı kalite anlamında.

Ben 2.5 sene önce 150TL gibi bir ücret vermiştim şu an Max 800-1000TL arası bir şeydir diye tahmin ediyorum.

1000 TL gözüküyor bütçemi çok aşıyor maalesef.
 
iPhone 11 cihazdımda rasgele bir yerden kırılmaz cam taktırdım ve gerçekten telefonun kendi cam yapısı bence baya sağlam. Kulak seviyesinden on kere zemine uçtu halen daha sapa sağlam.
Tabi tedbiri elden bırakmayın siz yinede.
 

Geri
Yukarı