iPhone 11 iOS 26'ya güncellenmeli mi?

Uyumlu olmasa İphone 11 desteği olmazdı. Güncelleyin en iyisi.

Bir problem olur mu?
Pil kısa sürede biter mi?

Hocam genelde herkes uyumlu olmasa çıkmazdı diyorlar fakat.

Uyumsuz olacak neden versinler olayı değil hocam. O mantıkla çoğu mobil oyunun App store/play Store'da gözükmemesi gerekir kasmasından dolayı bu çok ayrı bir konu. Benim bahsettiğim pil sağlığı %73 ve 64 GB olan bir cihaz. Adamlar bunu %100 sağlıklı boş bir cihazda deniyorlar. Yani iOS 26'nın 18'e göre telefonu yoracağı zaten malum fakat ne kadar yorar onu bilmeye çalışıyorum.

Bu mesajımdaki durumu daha net açıklar gailba. Düzgün bir cevap bulursanız beni de etiketler misiniz acaba?

Hocam genelde herkes uyumlu olmasa çıkmazdı diyorlar fakat.

Bu mesajımdaki durumu daha net açıklar gailba. Düzgün bir cevap bulursanız beni de etiketler misiniz acaba?

Dostum iOS 26 iPhone 11'lik bir güncelleme değil şu an zaten. Çok tuttuğu için, çok göz önünde olduğu için kaçamak yapıldı yoksa iOS 18 de kalırdı muhtemelen. iOS 18 de bile bu cihaz biraz dolunca ve ısınınca ufak kasmalar, donmalar yapabiliyor. Haliyle iOS 26'daki gibi her şeyin hemen hemen transparan olması, animasyonlu olması cihazı yoracak ve uzun kullanımda hafif lag, donma yapacaktır elbet gidip de 1-2 saat Instagram, WhatsApp takılan adam için abartı bir performans sorunu olmaz ama gün içinde çok kullanan, oyun oynayayan biri için performans düşecek.

Betayı kullandım hiçbir sorun yaşamadım ne kasması ne donması. Isınma sorunu da olmadı cihaz 11 64 GB 26'ya güncellemem için 8 GB boş alan istedi iniyor yükleyeceğim. Betadan önce 18.6.2 sürümünü kullanıyordum betaya geçtikten sonra 18 ile alakalı hiçbir güncelleme gelmedi 26'yı önüme koydu resmen. Bekliyorum bakalım tam tersi mi olacak daha mı iyi olacak meraklıyız.

Şu an iOS 26.0 güncel haliyle yazıyorum cihaz yeniden açıldıktan sonra en çok beklediğim ısınma yaşayacak mı diye ama hiç yaşanmadı. Ana ekran ve menüler de gezerken kasma ve donma olmadı. Pil konusunda benim cihazıma göre iyileştirmesi var fark ediyorum artık. Telefon betadayken memnundum şimdi daha çok memnunum. Son güncellemesi ayrı bir performans katmış gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı