iPhone 11 iOS 26'ya yükseltilmeli mi?

Kesinlikle güncelleştirilmeli. Bazı kullanıcılar kastırıp donduğuna dair bilgiler veriyor garip. Bende 11 kullanıyorum 64 GB iOS 26 güncellemesi için 8 GB istedi. Şu an iniyor cihaz yeniden başlayınca son durumundan bahsederim. Bundan önce de betayı kullanmıştım hiç sorun olmadı telefonda.

Kesinlikle güncelleştirilmeli. Bazı kullanıcılar kastırıp donduğuna dair bilgiler veriyor garip. Bende 11 kullanıyorum 64 GB iOS 26 güncellemesi için 8 GB istedi. Şu an iniyor cihaz yeniden başlayınca son durumundan bahsederim. Bundan önce de betayı kullanmıştım hiç sorun olmadı telefonda.
Son durum nedir? Ben de yükseltmeyi düşünüyorum.

Sorunlar yavaştan düzelmeye başladı cihaz güncellemeye adapte oldukça daha da hızlanmaya başlıyor güvenle güncellemeyi yapabilirsiniz.

Evet bu sabahtan beri bunu dile getirmeye çalışıyorum sağ ol yardımcı olduğun için. Zaten forumda ilk sorun yaşayan sizdiniz bakın nasıl adapte oluyor sonradan gördünüz işte.

Son durum nedir? Ben de yükseltmeyi düşünüyorum.

Bu güncelleme ile cihazımın son durumu harika oldu. Dün geceden beri gözlemliyorum hiçbir şekilde yanlışı olmadı. Kasmalar donmalar ısınma gibi şikayetlerim yok. Pili de dün geceden beri takip ediyorum çok sakin tüketiyor kafa yormaya gerek yok pil konusunda hepimiz hassasız bu yüzden çok sağlam iyileştirmeler yapılmış. Ben bu şekil yazıyorum diye siz de zorla güncel tutun güncelleyeceksiniz diye bir dünya yok. Size kalmış ama tavsiye ederim tasarımı ve performans açısından daha böylesini görmedim. Cihazım iP11 gıcır gıcır çalışıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı