Hocam sürümle alakalı olabilir bende de aynı sorun var güncelleme almadan önce yoktu.
Apple destege güvenip sorup güncelliyoruz.Cihaz daha kötü oluyorbendede ara ara ısınıyor, telefonun yandaki kapatma düğmesine basınca ekran geç kararıyor
Apple'ı bu yüzden sevmiyorum. Fiyatı aşırı derecede yüksek ürünler ve donanımı düşük ürünler satıyorlar. 4K bandındaki telefonla karşılatırdığımda 8 Pro önde kalıyor.
Donanım düşüklüğü kastın RAM miktarı galiba o zaman sizi şu videoya alalım izleyince bir daha konuşun.
Şaka gibi neye göre berbat kelimesini kullanıyorsunuz? Kamerası 12 MP olduğu için mi? Sayısal özelliklere bakarak bir şeyleri almaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Telefonun diğer telefonlardan geri kalan tek yanı varsa kamera konusunda oda Zoom eksikliğidir o da ne kadar bir eksiklik tartışılır. Lütfen karalama kampanyası yapmadan önce karşılaştırıp ondan sonra yorumlarda bulunun. Telefon çıktığında dünyanın en iyi kamerası olarak anılırken gelip burada kamera özellikleri berbat kelimesini kullanmanız yanlış.Hayır RAM değil. Ezberci konuşmuyorum ben, kamera özellikleri de berbat.
Apple destege güvenip sorup güncelliyoruz. Cihaz daha kötü oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.