iPhone 11 ısınma problemi

Deffizy

Hectopat
Arkadaşlar iPhone 11'in yandaki alüminyum çerçevelerinin ısınması normal mi? Genellikle açma kapama tuşunun alt kısımları ısınıyor. Çok rahatsız edici bir ısınma olmuyor fakat elimi terletiyor. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı?

Hocam sürümle alakalı olabilir bende de aynı sorun var güncelleme almadan önce yoktu.

Apple destekle konuştugumda ısınmasının normal oldugunu söylediler. En güncel sürümü yüklememi istediler falan falan.13.4.1 sürümü ile gelmişti telefon çok stabildi ısınma ve batarya performansı açısından. Şu an diger sürüme nazaran bir tık daha fazla ısınıyor bazı arkadaşlar kameranın altında ve sag tarafta bir ısınma yaşadıgını söylüyorlar ama bende o kısımlar çok ısınmıyor sadece alüminyum yan taraf çerçeveler ısınıyor.
bendede ara ara ısınıyor, telefonun yandaki kapatma düğmesine basınca ekran geç kararıyor
Apple destege güvenip sorup güncelliyoruz.Cihaz daha kötü oluyor

Apple'ı bu yüzden sevmiyorum. Fiyatı aşırı derecede yüksek ürünler ve donanımı düşük ürünler satıyorlar. 4K bandındaki telefonla karşılatırdığımda 8 Pro önde kalıyor.

Donanım düşüklüğü kastın RAM miktarı galiba o zaman sizi şu videoya alalım izleyince bir daha konuşun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır RAM değil. Ezberci konuşmuyorum ben, kamera özellikleri de berbat.
Şaka gibi neye göre berbat kelimesini kullanıyorsunuz? Kamerası 12 MP olduğu için mi? Sayısal özelliklere bakarak bir şeyleri almaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Telefonun diğer telefonlardan geri kalan tek yanı varsa kamera konusunda oda Zoom eksikliğidir o da ne kadar bir eksiklik tartışılır. Lütfen karalama kampanyası yapmadan önce karşılaştırıp ondan sonra yorumlarda bulunun. Telefon çıktığında dünyanın en iyi kamerası olarak anılırken gelip burada kamera özellikleri berbat kelimesini kullanmanız yanlış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı