iPhone 11 pil problemi

monsalve

Hectopat
Merhabalar. Ben iPhone 11 kullanıcısıyım yaklaşık bir buçuk aydır. Gece yatmadan telefonun sarjı mesela yüzde 70 ise sabah kalkınca yüzde 14-15'lik düşme oluyor. Sadece Wi-Fi'ye bağlı telefon.
Bu kadar düşüş normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlardan>Arka Planda Uygulamaları Yenile>den bütün uygulamalarda kapatın. Deneyin ve gece iphone icloud drive'a yükleme yaptığı için olabilir.

WIFI'yi kapat ve arka planda veri bağlantısı ve hiçbir şey açık olmasın, böyle dene bakalım ne kadar şarj azalması olacak, sonra buraya yaz.

Peki bi de öyle deneyeceğim.
Ayarlardan>Arka Planda Uygulamaları Yenile>den bütün uygulamalarda kapatın. Deneyin ve gece iphone icloud drive'a yükleme yaptığı için olabilir.

Hepsi kapalı zaten. Bi de wifiyi kapatıp denicem.

2 aylık bir telefonda böyle bir şey olmaması gerekir. Apple Destek uygulaması üzerinden randevu al ve telefon için değişim başvurusunda bulun.

2 aylık bir telefonda böyle bir şey olmaması gerekir. Apple Destek uygulaması üzerinden randevu al ve telefon için değişim başvurusunda bulun.
Telefonu dün gece yüzde yüzdeyke bıraktım ve sabah şarj hiç tükenmemişti. Ayrıca 2 saatten fazla aktif kullandım telefonumu gün içinde şu an şarjım yüzde 83.
Bu gece bir de tam sarj yapmadan deneyeceğim bakalım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı