iPhone 11 Kablosuz şarj edilmiyor

Pardon arkadaşlar android tarafında NFC olmayan cihazlarda kablosuz şarj çalışmaz. İkisi aynı modülü kullanır. Apple tarafında durumlar farklıymış.
Cihaz hem NFC hem de kablosuz şarj destekliyor.
Cihazda NFC yok.
Alakası yok,iPhone 8 Plus çatır çatır şarj oluyor kablosuz,11 mi olmayacak ?
iPhone 11 giriş seviyesi ucuz olmak için çıktı. 8 Plus ile 11 bir değil. Birisi Plus diğeri düz model.

Pardon arkadaşlar android tarafında NFC olmayan cihazlarda kablosuz şarj çalışmaz. İkisi aynı modülü kullanır. Apple tarafında durumlar farklıymış.

Cihazda NFC yok.

iPhone 11 giriş seviyesi ucuz olmak için çıktı. 8 Plus ile 11 bir değil. Birisi Plus diğeri düz model.
Cihazda NFC de var kablosuz şarjda var hocam NFC’yi aktif kullanıyorum, kablosuz şarjı da 2 ay önce kullanmıştım.

Cihazda NFC yok.

NFC destekliyor dostum cihaz. 2’dir yanlış bilgilendirme yapıyorsun.

Biliyorum hocam desteklediğini, daha önce ettim ama bu powerbank diye hatırlıyordum bu sefer edemedim. Kablosuz şarjın bozulması gibi bir durum olabilir mi ?
Olabilir. Hasar/sıvı teması aldı mı cihaz hiç ?

Cihazda NFC yok.

Sanmıyorum.
iPhone 7 den itibaren var nfc.

MagSafe gerekiyor olabilir.
Yok hocam bir powerbank ile şarj etmiştim magsafe olmayan, ancak bu diye hatırlıyordum demek ki değilmiş. Ama eminim magsafe değildi

NFC destekliyor dostum cihaz. 2'dir yanlış bilgilendirme yapıyorsun.

Olabilir. Hasar/sıvı teması aldı mı cihaz hiç?

Hayır hocam hasar vb almadı hiç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı