6 660412 Decipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.974 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Temmuz 2023 #21 Zerolite dedi: Şu an elimde maalesef başka, kablosuz şarj cihazı yok. Genişletmek için tıkla... Bir Apple mağazasına gidip deneyebilirsiniz.
Zerolite dedi: Şu an elimde maalesef başka, kablosuz şarj cihazı yok. Genişletmek için tıkla... Bir Apple mağazasına gidip deneyebilirsiniz.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.662 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #22 660412 dedi: Bir Apple mağazasına gidip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam müsait olduğum gün deneyeceğim teşekkürler, çok kullandığım bir özellik değil hatta hiç kullanmıyorum neredeyse ama kafama takıldı.
660412 dedi: Bir Apple mağazasına gidip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam müsait olduğum gün deneyeceğim teşekkürler, çok kullandığım bir özellik değil hatta hiç kullanmıyorum neredeyse ama kafama takıldı.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #23 Zerolite dedi: Yok hocam bir powerbank ile şarj etmiştim magsafe olmayan, ancak bu diye hatırlıyordum demek ki değilmiş. Ama eminim magsafe değildi Hayır hocam hasar vb almadı hiç. Genişletmek için tıkla... İkinci el mi aldınız cihazı ?
Zerolite dedi: Yok hocam bir powerbank ile şarj etmiştim magsafe olmayan, ancak bu diye hatırlıyordum demek ki değilmiş. Ama eminim magsafe değildi Hayır hocam hasar vb almadı hiç. Genişletmek için tıkla... İkinci el mi aldınız cihazı ?
6 660412 Decipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.974 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Temmuz 2023 #24 Zerolite dedi: Tamamdır hocam müsait olduğum gün deneyeceğim teşekkürler, çok kullandığım bir özellik değil hatta hiç kullanmıyorum neredeyse ama kafama takıldı. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazı sıfır aldıysanız dert etmenize gerek yok.
Zerolite dedi: Tamamdır hocam müsait olduğum gün deneyeceğim teşekkürler, çok kullandığım bir özellik değil hatta hiç kullanmıyorum neredeyse ama kafama takıldı. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazı sıfır aldıysanız dert etmenize gerek yok.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.662 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #25 660412 dedi: Hocam cihazı sıfır aldıysanız dert etmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sıfır aldım hocam yaklaşık 2.5 ay önce.
660412 dedi: Hocam cihazı sıfır aldıysanız dert etmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sıfır aldım hocam yaklaşık 2.5 ay önce.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #26 Zerolite dedi: Sıfır aldım hocam yaklaşık 2.5 ay önce. Genişletmek için tıkla... Başka bir cihazda denedin mi powerbanki ?
Zerolite dedi: Sıfır aldım hocam yaklaşık 2.5 ay önce. Genişletmek için tıkla... Başka bir cihazda denedin mi powerbanki ?
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.662 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #27 BehzatAmirim dedi: Başka bir cihazda denedin mi powerbanki ? Genişletmek için tıkla... Başka kablosuz cihazlı telefon yok maalesef, normal kablo ile kullandığımda çalışıyor ancak kablosuz özelliği bozuk sanırım powerbank’in
BehzatAmirim dedi: Başka bir cihazda denedin mi powerbanki ? Genişletmek için tıkla... Başka kablosuz cihazlı telefon yok maalesef, normal kablo ile kullandığımda çalışıyor ancak kablosuz özelliği bozuk sanırım powerbank’in
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #28 Zerolite dedi: Başka kablosuz cihazlı telefon yok maalesef, normal kablo ile kullandığımda çalışıyor ancak kablosuz özelliği bozuk sanırım powerbank’in Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle powerbank bozulmuştur. 2.5 aylık cihazın kablosuz şarj özelliğinin bozulcağını sanmıyorum.
Zerolite dedi: Başka kablosuz cihazlı telefon yok maalesef, normal kablo ile kullandığımda çalışıyor ancak kablosuz özelliği bozuk sanırım powerbank’in Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle powerbank bozulmuştur. 2.5 aylık cihazın kablosuz şarj özelliğinin bozulcağını sanmıyorum.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.662 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #29 BehzatAmirim dedi: Büyük ihtimalle powerbank bozulmuştur. 2.5 aylık cihazın kablosuz şarj özelliğinin bozulcağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Powerbank’i bir arkadaşımdan aldım, daha öncede onun evinde denemiştim ama 2 tane vardı bu diye aklımda kalmış sanırım bu değil ama.
BehzatAmirim dedi: Büyük ihtimalle powerbank bozulmuştur. 2.5 aylık cihazın kablosuz şarj özelliğinin bozulcağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Powerbank’i bir arkadaşımdan aldım, daha öncede onun evinde denemiştim ama 2 tane vardı bu diye aklımda kalmış sanırım bu değil ama.