Şu an elimde maalesef başka, kablosuz şarj cihazı yok.
Bir Apple mağazasına gidip deneyebilirsiniz.
Şu an elimde maalesef başka, kablosuz şarj cihazı yok.
Bir Apple mağazasına gidip deneyebilirsiniz.
İkinci el mi aldınız cihazı ?Yok hocam bir powerbank ile şarj etmiştim magsafe olmayan, ancak bu diye hatırlıyordum demek ki değilmiş. Ama eminim magsafe değildi
Hayır hocam hasar vb almadı hiç.
Tamamdır hocam müsait olduğum gün deneyeceğim teşekkürler, çok kullandığım bir özellik değil hatta hiç kullanmıyorum neredeyse ama kafama takıldı.
Sıfır aldım hocam yaklaşık 2.5 ay önce.Hocam cihazı sıfır aldıysanız dert etmenize gerek yok.
Başka bir cihazda denedin mi powerbanki ?Sıfır aldım hocam yaklaşık 2.5 ay önce.
Başka kablosuz cihazlı telefon yok maalesef, normal kablo ile kullandığımda çalışıyor ancak kablosuz özelliği bozuk sanırım powerbank’inBaşka bir cihazda denedin mi powerbanki ?
Büyük ihtimalle powerbank bozulmuştur. 2.5 aylık cihazın kablosuz şarj özelliğinin bozulcağını sanmıyorum.Başka kablosuz cihazlı telefon yok maalesef, normal kablo ile kullandığımda çalışıyor ancak kablosuz özelliği bozuk sanırım powerbank’in
Powerbank’i bir arkadaşımdan aldım, daha öncede onun evinde denemiştim ama 2 tane vardı bu diye aklımda kalmış sanırım bu değil ama.Büyük ihtimalle powerbank bozulmuştur. 2.5 aylık cihazın kablosuz şarj özelliğinin bozulcağını sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.