iPhone 11 kaç Watt şarj adaptörüne uygun?

Emirhankhn

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk defa bir Apple ürünü alıyorum iPhone 11 kaç Watt şarj adaptörü destekliyor. 20 Watt adaptör almayı düşünüyorum herhangi bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İphone 11'in Maksimum olarak desteklediği en yüksek şarj Watt değeri 18.
18 Watt bir adaptör ve 18 Watt destekleyen orjinal bir Apple kablo almanızı öneririm.

30W USB C ye kadar iPhone 11 uyumlu eğer inanmazsan kanıtlı olarak atarım Apple'in orijinal sitesinden baktım ama eğer uygun gelmezse 20W'yi de kullanabilirsin ama onlar için USB C kablo alman lazım.

30W USB C ye kadar iPhone 11 uyumlu eğer inanmazsan kanıtlı olarak atarım Apple'in orijinal sitesinden baktım ama eğer uygun gelmezse 20W'yi de kullanabilirsin ama onlar için USB C kablo alman lazım.
Yanlış bilgi vermeyelim "Epey" adlı sitede 18 Watt olarak yazıyorum Apple'ın sitesinde 20W olarak yazıyor 20W'dan daha güçlü olabilir demişler fakat özellikle 30W belirtilmemiş yanlış ise benim dediklerim düzeltmenizi rica ederim.

Apple mağazasından bakıyorum uyumluluk ile 30W uyumlu gözüküyor iPhone 11Pro Max kullanıyorum kendileri zaten 18 Watt şarj aleti gönderiyor.
8Plus bile 18W ile uyumluyken 11'in uyumlu olmaması kötü bir şey olurdu.
Bundan 1.5 sene önce Apple yetkili servis ile konuştuğumdada 8Plus'ın 30W'yi desteklediğini söylemişti.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-02-05 at 22.57.15 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2021-02-05 at 22.57.15 (1).jpeg
    46,2 KB · Görüntüleme: 2.453
  • WhatsApp Image 2021-02-05 at 22.57.15.jpeg
    WhatsApp Image 2021-02-05 at 22.57.15.jpeg
    28,6 KB · Görüntüleme: 2.418
iPhone 11'in maksimum olarak desteklediği en yüksek şarj Watt değeri 18.
18 Watt bir adaptör ve 18 Watt destekleyen orijinal bir Apple kablo almanızı öneririm.

Apple'ın sitesinde 18 Watt adaptör bulamadım 20 Watt alsam herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi? 18 Watt destekliyorsa 20 Watt fazla yük gelir diye düşünüyorum yanlışsam düzeltin.

iPhone 11'in içinden USB kablosu çıkıyor çıkan kablo 20 Watt'ı destekliyor mu herhangi bir bilgin var mı?

Apple'ın sitesinde 18 Watt adaptör bulamadım 20 Watt alsam herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi? 18 Watt destekliyorsa 20 Watt fazla yük gelir diye düşünüyorum yanlışsam düzeltin.

iPhone 11'in içinden USB kablosu çıkıyor çıkan kablo 20 Watt'ı destekliyor mu herhangi bir bilgin var mı?

Hayır o kablolar USB olarak yani lightning USB olarak geçiyor 20W ile 18W dahil desteklemiyor USB-C kablosu lazım yani oda adaptöre giren kısım Type-C diğer kısım iPhone girişi.
12W ile 20W aynı para ama o içinden çıkan kablo ile 12W adaptörü kullanabiliyorsun.

30W'a kadar destekl,yormuş 20W almanızı öneririm idealdir.

Arkadaşında dediği gibi 20W almanızı tavsiye ederim çünkü 30W ile arasında uçurum gibi bir fark var.
bu alacağınız adaptör
bu da gerekli olan kablo
Arkadaşında dediği gibi 20W almanızı tavsiye ederim çünkü 30W ile arasında uçurum gibi bir fark var.
bu alacağınız adaptör
bu da gerekli olan kablo

Facebook da birkaç yerde görmüştüm insanlar 18W 180 lira ya falan satıyor kablosu ile birlikte onları da düşünebilirsiniz.

bu alacağınız adaptör
bu da gerekli olan kablo

Facebook da birkaç yerde görmüştüm insanlar 18W 180 lira ya falan satıyor kablosu ile birlikte onları da düşünebilirsiniz.

Teşekkür ederim ama iPhone 11'in içinden zaten o gönderdiğiniz kablo çıkmıyor mu ben sadece adaptör çıkmıyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı