iPhone 11 kaç yıl götürür?

2 yıl götürür. Düzgün bakarsanız ve çok profesyonel bir işiniz yoksa 5-6 yıl bile götürür.

1. sorunuza cevap olarak: Apple garantisi bittikten sonra Vatan Bilgisayar'ın yapacağı pil değişimi %95 olarak replika ve anlaşmalı olduğu bir batarya şirketinden olacak.

2. sorunuza cevap olarak: Bunun birçok sebebi olabilir servis görmeden bir şey söylememiz mümkün değil.

3. sorunuza cevap olarak: Açıkçası ne dediğinizi anlamadım. Ama arkaplanda uygulama yenileme bataryanızı normale kıyasla çok daha hızlı bitirir.

Geçen eylül ayında 15 bine iPhone 11 + 20W şarj + 1 yıl ek garantili cihaz aldım işimi görüyor genelde sosyal medya, arada fotoğraf çekiyorum ve oyun olarak Clash of Clans oynuyorum şu an daha 1 yıl Apple garantisi + Vatan Bilgisayar'dan 1 yıl pil değişimi hakkım var pil sağlığım %87 günlük ortalama 5.5-6 saat ekran süresi alıyorum. iOS 17-18'den sonra güncelleme almayacak biliyorum ancak bu telefon 1.5-2 yıl daha işimi görür mü?

Sorunlar;
1- Apple garantim biterse Vatan Bilgisayar'ın değiştireceği pil sizce orijinal midir?

2- Uzun yazılar yazarken klavye takılıyor gibi oluyor ne yapabilirim?

3- Arka planda uygulama yenile kapalı konum ise bazı uygulamalarda kullanırken açık pil sanki daha uzun gidiyor gibi geldi.
iOS 18’i alacak en kötü. 2-3 yıl daha güvenlik güncellemesi alacak. 3 senesi var en kötü. Klavye takılması normal değil. Cihazını DFU Mod ile sıfırla.

Hepinize teşekkür ederim 2 sene sonra İP14-15 geçerim o zaman 11 ile devam

iOS 18’i alacak en kötü. 2-3 yıl daha güvenlik güncellemesi alacak. 3 senesi var en kötü. Klavye takılması normal değil. Cihazını DFU Mod ile sıfırla.
Peki herşeyi yedeklersem sim kartı çıkarırsam tekrardan fotoğraflar, uygulamalar yüklenirmi ?

Götürür seni baya bir. Güncelleme desteği şahsen o kadar önemli değil. Yani onu o kadar sıkıntı etmene gerek yok.
Anladım dün ilk kez gece uyurken yere düşürmüşüm dokunmatiği çalışıyor ama yinede samsung gibi dokunmatik testi vs yok değilmi emin olmak için ? Önde ve arkada cam koruma var çatlamamış

2 yıl götürür. Düzgün bakarsanız ve çok profesyonel bir işiniz yoksa 5-6 yıl bile götürür.

1. sorunuza cevap olarak: Apple garantisi bittikten sonra Vatan Bilgisayar'ın yapacağı pil değişimi %95 olarak replika ve anlaşmalı olduğu bir batarya şirketinden olacak.

2. sorunuza cevap olarak: Bunun birçok sebebi olabilir servis görmeden bir şey söylememiz mümkün değil.

3. sorunuza cevap olarak: Açıkçası ne dediğinizi anlamadım. Ama arkaplanda uygulama yenileme bataryanızı normale kıyasla çok daha hızlı bitirir.
O zaman en kötü zorlu center apple servise gidip 2 bin liraya batarya değiştireceğim değilmi ?

Orijinal batarya kullanma zorunluluğunuz yok. Orijinale taş çıkartacak batarya markaları da mevcut DEJI gibi. Bataryayı internetten sipariş verip mahalle telefoncunuza cüzi bir işçilik ücretiyle taktırabilirsiniz.

Orijinal batarya kullanma zorunluluğunuz yok. Orijinale taş çıkartacak batarya markaları da mevcut DEJI gibi. Bataryayı internetten sipariş verip mahalle telefoncunuza cüzi bir işçilik ücretiyle taktırabilirsiniz.
Onu duymuştum deji daha uzun gidiyor diye o zaman onu kullanayım peki sağlığım şuan %86 ancak %100 iphone 11 ile çok bi zaman farkı varmı ? 15-20 dakika daha uzun gitmesi gibi

Onu duymuştum deji daha uzun gidiyor diye o zaman onu kullanayım peki sağlığım şuan %86 ancak %100 iphone 11 ile çok bi zaman farkı varmı ? 15-20 dakika daha uzun gitmesi gibi
Fazla bir fark yok. Ama ömrü daha uzun. Sen nereye kadar giderse o orjinal pilini kullan ama.

Servis yazana kadar kullanmanızda bir sakınca yok. Açıkçası kullanım süresi sizi rahatsız etmedikçe kullanmanızda bir sakınca yok.
Ortalama böyle gitmiş ; Mesela geçen gece %9 şarjım vardı sonra %11’e çıktı yine %9’a düştü apple ile görüştüm pilde birşey yok yazılımsal dediler.

Dosya Ekleri

• IMG_6896.png
    IMG_6896.png
    125,6 KB · Görüntüleme: 44

Technopat Haberler

Geri
Yukarı