iPhone 11 kaç yıl güncelleme alır?

Bir tartışma kibriti daha çakıldı, hadi bakalım.

@OmerRemo bende yeri geldiğinde S22 öneren biriyim ama batarya performansı sizi mutlu etmez.
Onu bende belirtmiştim üst kısımda. Batarya konusunda sıkıntılı gerçektende sıkıntılı bir cihaz kullanıcılar 4 saat ekran süresi alıyormuş diye duydum. Bunun dışında her yönden iPhone 11'den daha iyi.

Ekran süresinin artması yönünden güç tasarrufunda kullanmak tercih edilebilir idare edilecekse.

S22 alırsan kendine büyük bir kötülük yapmış olursun. 8 gen 1'e para vermek mantıklı bir eylem değil. Not: S22 önerenlerde ya ciddi bir Samsung hayranlığı var ya da ciddi bir akıl tutulması yaşıyorlar. Isınan, pili 4 saatte biten bir cihazı hangi mantıkla öneriyorsunuz? Anlamakta zorlanıyorum.

@Erenk1905 ben de S22 almaktan vazgeçtim ama ısınma sorunu büyük oranda çözüldü. Batarya hala "alma beni" diye bağırıyor orası ayrı.

Isınma sorununun çözüldüğünü nereden biliyorsun? Cihaz kamerayı açtığında ısınıyor. Tarayıcıda ya da WhatsApp'da ısınıyor demiyoruz.

Isınma sorununun çözüldüğünü nereden biliyorsun? Cihaz kamerayı açtığında ısınıyor. Tarayıcıda ya da WhatsApp'da ısınıyor demiyoruz.
Güncellemelerden sonra çözüldü dendi. Bayideki S serisi ile ilgilenen elemana sorduğumda o da öyle dedi. Kamera açtığında benim S21 de ısınıyor.

Güncellemelerden sonra çözüldü dendi. Bayideki s serisi ile ilgilenen elemana sorduğumda o da öyle dedi. Kamera açtığında benim S21 de ısınıyor.

Diyelim ki ısınma çözüldü.(hala inanmıyorum ya) o kadar para verip günde 2-3 sefer şarja takmak sana mantıklı geliyor mu? S22'ye 18k vermektense 3-4K daha koyar S23 alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı