iPhone 11 kaç yıl güncelleme alır?

24 veya 25 yılına kadar alır sonra daha gelmez, genelde 5 yıl destek veriyor sonrasında kesiyorlar genelde desteği belki 26'da olabilir...

Merhaba. Bu hafta iPhone 11 alacağım. iPhone 11 iOS 19'a kadar alır diyorlar peki iOS desteği bitince uygulamalar kaç yıl daha güncelleme alır?

2024'e kadar alır. Bu da iOS 18'e tekabül ediyor. Popüler bir model olduğu için 6S gibi ilave 1-2 yıl güncelleme alabilir.

@328914 iPhone 11, S22'nin yanında çöp mu? Abartmasanız mi? Bakın iPhone 11 daha iyi demiyorum. Aralarında devasa fark yok.

Tüm iPhone modelleri ısınıyor? eline 14 Pro vereyim. Kamerayı aç 5dk boyunca fotoğraf çek. Isındırırsan helal olsun. burada 11'i 0 öneren yok. Biz 11 ikinci el uygun fiyata alınabilir diyoruz. Senin gibi sorunlu cihaz önermiyoruz. 8 gen 1'in kronik sorunlu bir işlemci olduğunu senin gibi fanboylar hariç herkes kabul ediyor.

@328914 iPhone 11, S22'nin yanında çöp mu? Abartmasanız mi? Bakın iPhone 11 daha iyi demiyorum. Aralarında devasa fark yok.

Asıl çöp S22. Bunu bile göremiyor. 11'in ekranı ortalama bir ekran ve rakiplerin gerisinde kabul ama ben 11'in kamerada fırın gibi olduğunu hiç görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Erenk1905 ben S22'ye çöp demem ancak iPhone 11'i de bu denli kötülemenin sebebini anlamadım.

Peki şarja takarsan? Söyler misin? Şarja tak bi bak telefona 50 dakika şarja takıp bi arkasına dokun, görüntülü konuşurken telefonun sıcaklık değerlerine bak ve oyun oynarken sıcaklığa bak bak bakalım ısınıyor mu ısınmıyor mu.

Ben diyeceğimi dedim konu sahibi de S22'de karar kılmış. Daha istediğiniz karar yorum yapabilirsiniz ben diyeceklerimi belirttim.

Oyunda ısınmayan cihaz var mı? Şarj ederken hızlı şarj cihazı kullandığında her cihaz ısınır. Burada anormal olan kamerada ısınması. S22 ile 5dk boyunca fotoğraf ve video çektim. Cihazın arka taraf fırın gibi oldu. Şu cihazı savunmak için teknoloji bilgisi kıt bir insan ya da fanboy olmak lazım. Benim gördüğüm sende ağır fanboyluk var.

Bir insan ancak kendine bu kadar güzel laf sokabilir, "Android fanı herhangi bir insan görmedim ama iOS fanı her türlü insanı görüyorum." kendine güzel kapak atmışsın! Tebrikler.
Kimin boş yaptığı da yeterince açık, bu uyarıları sadece moderatör arkadaşların yapabildiğini düşünmen de komik olmuş. Ve tekrarlıyorum kimin ne olduğu da ortada!

@Erenk1905 ben S22'ye çöp demem ancak iPhone 11'i de bu denli kötülemenin sebebini anlamadım.

S22 benim gözümde çöp bir cihaz. 18k TL para veriyorsun mobil veride 4 saat Wi-Fi'de 6 saat ekran süresi veriyor. Dışarıda S22 ile mobil veride bir gün geçirdiğinde şarj aleti ya da powerbank şart. Kamerada ısınmasıda ayrı bir saçmalık.

@Erenk1905 aynı saftayız merak etme hocam. Bir önceki mesaja bakınız. Batarya vasat ben de farkındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…