iPhone 11 kaç yıl güncelleme alır?

Abart. iPhone X modeline destek kesildi. Maksimum 2 yıl ömrü var iPhone 11'in.

Uygulama desteğinden bahsediyorum ama sen bilirsin. Güncelleme olarak 2 yıl demişim zaten. Lütfen doğru okuyup eleştirinizi yapın.

Uygulama desteğinden bahsediyorum ama sen bilirsin. Güncelleme olarak 2 yıl demişim zaten. Lütfen doğru okuyup eleştirinizi yapın.
Kusura bakmayın görmemişim bir yandan diğer mesajları kontrol ediyordum. Uygulama desteği daha fazla sürebilir belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abart. iPhone X modeline destek kesildi. Maksimum 2 yıl ömrü var iPhone 11'in.
iPhone 8, 8+, X son güncellemesi iOS 16’yı aldı ve minimum 2-3 yıl güvenlik güncellemeleri alacaklar. Yanlış bilgilendirme yapmayın bari.

iPhone 8, 8+, X son güncellemesi iOS 16’yı aldı ve minimum 2-3 yıl güvenlik güncellemeleri alacaklar. Yanlış bilgilendirme yapmayın bari.
Güvenlik güncellemesinden bahsetmiş zaten yanlış okumuşum. Ben IOS güncellemelerinden bahsettim. IOS 17 almayacak X modeli.

Güvenlik güncellemesinden bahsetmiş zaten yanlış okumuşum. Ben IOS güncellemelerinden bahsettim. IOS 17 almayacak X modeli.
Ne alaka ? iPhone 11’in iki yıl ömrü var demişsin. Güncelleme desteğinin kesilmesi kullanılmayacağı anlamına mı geliyor ?

Sizce S22 mi? iPhone 11 mi?
Hangisini daha uzun süre kullanırım?
S22 tabiki. iPhone 11'e fark atar. Yalnızca batarya konusunda biraz kötü iPhone 11 ile yaklaşık ekran süreleri veriyorlar. ama ikisi de batarya konusunda pek memnun bırakmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır düz iPhone X modeli de güncelleme almıyor.
Kaynak: iOS 17 alacak telefonlar belli oldu! Hangi telefonlara güncelleme gelecek?

Teşekkür ederim yanlış biliyordum. Ya yanlış haber okumuşum yada eksik okumuşum. Ancak buna rağmen 2 yıl daha destek alacağına eminim

S22 tabiki. iPhone 11'e fark atar. Yalnızca batarya konusunda biraz kötü iPhone 11 ile yaklaşık ekran süreleri veriyorlar. ama ikisi de batarya konusunda pek memnun bırakmaz.
Ben okuduğumu gayet iyi anlıyorum. Sadece siz kelimelerinizi düzgün seçemeyip, kendinizi izah edemiyorsunuz :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı