iPhone 11 kamera koruyucu alınır mı?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.024

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. Ucuz ürünler kullanmam. Plastik malzemeler görüntü kalitesini çok bozuyor. Bende cam veya safir almak istiyorum. Turkcell'in sitesinde buldum da sizce alınır mı? Yoksa alınmaz mı? Malzemesi de cammış. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ucuz ürünler kullanmam. Plastik malzemeler görüntü kalitesini çok bozuyor. Bende cam veya safir almak istiyorum. Turkcell'in sitesinde buldum da sizce alınır mı? Yoksa alınmaz mı? Malzemesi de cammış. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

2 yıldır iPhone 11 kullanıyorum. Telefonumu birçok kez düşürdüm kamera yere gelecek şekilde çok dikkat etmedim yani. Fakat bir sorunla karşılaşmadım bence gereksiz sadece fazladan yer kaplıyor benim için.

Neden hocam ?

2 yıldır iPhone 11 kullanıyorum. Telefonumu birçok kez düşürdüm kamera yere gelecek şekilde çok dikkat etmedim yani. Fakat bir sorunla karşılaşmadım bence gereksiz sadece fazladan yer kaplıyor benim için.
Bende çizilmesinden ve kırılmasından korkuyorum. Yine de korumak istiyorum aslında.

Telefonu yeni mi aldınız?
Kasım ayının sonlarında aldım hocam.

O kameralar kolay kolay çizilen bir maddeden üretilmiyor, kameraya ekstra bir ekleme yapılmaması tarafındayım. Çekilen fotoğraflardaki saf güzelliği almayın yani.
Biliyorum, ama kaliteli malzemeler görüntü kalitesini bozmuyor dediler.

Kasım ayının sonlarında aldım hocam.

Biliyorum, ama kaliteli malzemeler görüntü kalitesini bozmuyor dediler.

Dedemde iPhone 13 Pro Max var. Bizzat dedem dikkat etmez diye gidip 140TL civarına koruyucu taktırdım bir telefoncuda. Ve aman aman bir düşüş yoktu kalitesinde. Kalite düşüşü fazla olmaz ama ben olsam taktırmazdım. İçiniz rahat edecekse taktırabilirsiniz sıkıntı yaratmaz.

Son düzenleme:
Dedemde iPhone 13 Pro Max var. Bizzat dedem dikkat etmez diye gidip 140TL civarına koruyucu taktırdım bil telefoncuda. Ve aman aman bir düşüş yoktu kalitesinde. Kalite düşüşü fazla olmaz ama ben olsam taktırmazdım. İçiniz rahat edecekse taktırabilirsiniz sıkıntı yaratmaz.
13 Pro Max güzel bir cihaz. Babam da kullanıyor. O da 20 Liraya taktırdı ama kalitesi düştü biraz. 13 Pro Max'im olsa şu anda taktırırım. Fiyatı belli zaten. Sizin dedeniz galiba teknolojiye karşı ilgisi var biraz. Çünkü benim dedem istese şu anda 14 Pro Max alır ama kendi 1000 Liralık telefon kullanıyor. Zaten o yaşta ki insanların çoğu arama yapsın, Facebook'a girsin yeter falan diyor. İlk okuyunca biraz şaşırdım da :)

13 Pro Max güzel bir cihaz. Babam da kullanıyor. O da 20 liraya taktırdı ama kalitesi düştü biraz. 13 Pro Max'im olsa şu anda taktırırım. Fiyatı belli zaten. Sizin dedeniz galiba teknolojiye karşı ilgisi var biraz. Çünkü benim dedem istese şu anda 14 Pro Max alır ama kendi 1000 liralık telefon kullanıyor. Zaten o yaşta ki insanların çoğu arama yapsın, Facebook'a girsin yeter falan diyor. İlk okuyunca biraz şaşırdım da :)

Dedem halen çalışıyor ve telefonunu çok kullanıyor bu yüzden aldık. Bu telefonun bile şarjını 1.5 günde bitiriyor. Ben iPhone 11'i 93 pil sağlığı ile zorlasam 2 gün dayanıyor öyle düşün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı