IPhone 11 kapandı ve açılmıyor

essekkovalayan

Femtopat
Daha fazla  
iPhone cihazım arka cebimde oturuyordum, koltuktaydım. Cihaza zarar gelemez herhalde. Sonra elime aldığımda açılmadı. İnternette gördüğüm ses aç + ses kıs + ses aç + ses + güç düğmesi kombinasyonlarını denedim, hiçbir şey olmadı. Neden olur? Batarya sağlığı yüzde 75 - 80 civarındaydı. Güncelleştirmeleri yapmıyordum, renkler gitmeden bir önceki güncellemede kaldım. Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam daha önce buna benzer bir konu açmıştım bakabilirsiniz profilden. Telefon şarj oluyor mu? Oluyorsa bir süre bekleyin batarya ısınacaktır ekrana görüntü gelmiyordur. Benim başıma gelen olay; düğünde 2-3 kez şarj edip çıkardım (pil sağlığı 74 idi) ana ekranda gezinirken bu şekilde bir anda kapandı asla açamadım hard reset işe yaramadı arabada şarja koydum ve telefon hafif ısınmaya başladı demek ki şarj olabiliyor dedim. Eve gittim açılmamaya devam ediyordu şarja taktım ve bir anda Apple logosu geldi sonra kendi kendine 2-3 kez reset attı. 1 saat telefona bakıp önemli bilgilerimi rehberimi yedekleyip uyudum. Sabah kalktığımda aynı şekilde kullanırken bir anda görüntü gitti ve asla açamadım. Garantisi bittiği için yakın bir Apple servisine götürdüm ve tamir edildi, şarj entegresini mi ne değiştirmişler 3000 lira bayılmıştım. (ios sürümüm 17.3)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı