Komiksin, Android'e kötü diyorsun herhalde kullandığın en son Android sürümü 4.4. Android ne kadar yol aldı optimizasyon, ekosistem ve güvenlik konusunda haberin yok. Ayrıca işletim sistemine "kötü" demek yerine başka argümanın varsa görelim. Fotoğrafları bilgisayara aktarırken bile sorun çıkartacak iOS ve iOS çökerten kodlar da ayrı komedi.Evet almasın gitsin Android çöpünü kullansın.
Aşırı gereksiz bir argüman olmuş, Android güncellemesi almayınca da telefon düzgün çalışmaya devam ediyor değiştirmek zorunda değilsiniz, Apple gibi her yeni iOS sürümünde buglar getirip daha sonrasında başka güncelleme ile bugları çözmeye çalışmıyorlar çünkü. Güvenlik güncellemeleri almaya devam ediyorsunuz bu arada.Telefonu alıp 2 sene sonra değiştirmeyi düşünüyorsanız S20. Zira Samsung güncellemeleri sadece 2 sene veriyor.
Komik olduğunu düşünüyorum. S20 aldıktan sonra 2 sene içerisinde çöp olacağına iPhone 11 alın. Hemen çeneni açma S10 kullanıyorum durumun ne olduğunu da biliyorum. MacBook Pro'ya çöp demen de ayrı bir trajikomik.S20 almazsan pişman olacaksın bu arada. iPhone 11 çöpünü ezer geçer, yukarıdaki Apple fanboylarını takma herhangi bir üstünlük gösteremezler.
MacBook Pro demedim, ayrıca Android telefona çöp oluyor diyip planlı eskitme skandalı olan firmanın telefonuna uzun ömürlü demeniz... Gerçekten fanboy kafası bir başka, telefonların donanımına ve özelliklerine bakın ve sonra gelin.Komik olduğunu düşünüyorum. S20 aldıktan sonra 2 sene içerisinde çöp olacağına iPhone 11 alın. Hemen çeneni açma S10 kullanıyorum durumun ne olduğunu da biliyorum. MacBook Pro'ya çöp demen de ayrı bir trajikomik.
Android telefon yavaşlıyor ne olursa olsun ve desteği çabuk bitiyor. Apple kısmı biraz daha iyi bu konuda uzun ömürlü kullanabilirsiniz.Selam arkadaşlar, başlıktan da anlayacağınız üzere iki telefon arasında kaldım. Hangisini neden almamı önerirsiniz? Fiyat konusu önemli değil sadece performans olarak.
Garantiyi hiç deneyimlemesem de güncelleme konusu aslında öyle değil. iPhone modelleri 4-5 sene güncelleme alıyor ve güncelleme almadığı zaman uygulama desteği kesilmeye başlıyor. Android tarafında ise günümüzde Android 5 ile hala neredeyse tüm uygulamalar kuruluyor.Telefonu alıp 2 sene sonra değiştirmeyi düşünüyorsanız S20. Zira Samsung güncellemeleri sadece 2 sene veriyor. Lakin iPhone 11 alırsanız uzuuun bir süre güncelleme almaya devam edersiniz. Ki teknik servis olarak Samsung leş bir durumda. Kronik hatalara bile kullanıcı hatası diyip yolluyorlar.
Fanboylara laf anlatamıyorsun işte ve ayrıca bu forumda Apple'ı översen beğeni alıyorsun bunu fark ettim.Garantiyi hiç deneyimlemesem de güncelleme konusu aslında öyle değil. iPhone modelleri 4-5 sene güncelleme alıyor ve güncelleme almadığı zaman uygulama desteği kesilmeye başlıyor. Android tarafında ise günümüzde Android 5 ile hala neredeyse tüm uygulamalar kuruluyor.
S4 modeli hala Android 5 ile çoğu oyunu desteklerken rakibi iPhone 5 modeli IOS 10 sürümünde ölüyor.
Android telefonlar yavaşlamıyor geçin bunu artık kullanmıyorsanız yorum yapmayın, iPhone uzun süreli kullanımda bir günü götüremiyor pil konusunda.Android telefon yavaşlıyor ne olursa olsun ve desteği çabuk bitiyor.
Donanıma mı bakıyorsun? iPhone 11'in HD Liquid retina ekranı samsung'un 2K Dynamic Amoled ekranından daha iyi görüntü kalitesi veriyor desem inanmazsın o zaman. Ama daha iyi görüntü veriyor kendim kullandım. IOS çok daha stabil. Benchmark'larda iPhone 11 bir önceki nesil olmasına rağmen S20'den iyi durumda. Ha çocuğun sünnetini 8K videoya almam gerekiyor dersen git bekleme S20 al.MacBook Pro demedim, ayrıca Android telefona çöp oluyor diyip planlı eskitme skandalı olan firmanın telefonuna uzun ömürlü demeniz... Gerçekten fanboy kafası bir başka, telefonların donanımına ve özelliklerine bakın ve sonra gelin.