Siz alın bakayım S22'i 2 yıl sonra nasıl başlıyor kasmaya donmaya kronik sorun çıkarmaya ama siz bir de en son çıkan mantığı ile iPhone alın bakayım nasıl 5 - 6 yıl baba gibi diğer yıllarda diğer androdilerden daha iyi çalışır, bir sürü Android telefon kullandım, hiçbiri iPhone olamaz.
s22 tabiiki, kıyaslamak bile doğru değil aslında 11 kaç sene öncesinin amiral gemisi. Tabii ülkemizde böyle garip bir fiyat değişimi ve skalası olduğu için kafada belirmesi normal.iPhone 11 128 GB ve Samsung S22 5G 128 GB bu iki cihazın fiyatı da eğer fiyatlar değişmezse şu an için aynı, hangisini almak mantıklı olur? Fanboy olarak değil de gerçekten tarafsız yorumlar yaparsanız sevinirim. İki cihazında özelliklerini biliyorum açıkçası uzun zamandır iPhone almak istiyorum IOS'un kullanımı, görünümü ve birçok yanı çok hoşuma gidiyor değişiklikte olsun istiyorum bir yandan 2.5 yıldır Samsung telefon kullanıyorum. Fakat iPhone 11'in ekranı her ne kadar kötü olmasa da aynı fiyata dinamik AMOLED 120 Hz kadar olmayacağı da kesin. iPhone 11'i / S22'yi kullanan arkadaşlar da yorum yaparsa çok memnun olurum önerileriniz için teşekkür ederim şimdiden.
Bakın ben iPhone fanatiği değilim, ki eskiden öyle olanlardan nefret bile ederdim, ancak bu sonucu değiştirmez, gerçekten Apple ürünleri kaliteli bunu tüm dünya biliyor, refah seviyesi yüksek ülkelere bakın hiç bizim 3 - 4 bine aldığımız Android'ler orada stokta bile yok çünkü satılmıyor, burada ise Apple ürünleri pahalı olduğundan insanlar alamıyor, inanın bana bu ülkede herkese bir kez son model iPhone verseler ben telefon değil çöp kullanıyormuşum bu zamana kadar derler emin olun.
Edit; üzücü ama doğru gerçek şu ki sonuna kadar Android diyen adamın Apple almaya parası yetmiyordur.
Kendinde açıkça belirtmişsin herkese son model bir iPhone verseler diye. Şu an bunu iPhone 12 ile yazıyorum eski bir Samsung s serisi kullanıcısı olarak bu Apple fanboylugunuzu anlamıyorum. J, a gibi Samsung serilerini kullanip veya piyasaya sen son S8 çıkmışken S3 mini kullanan adamlar çamur attilar yıllarca Samsung'lara. Samsung'un amiral ge misinin S serisi olduğunu bilmeyenler ve 3 yil önceki serisini alıp 2-3 yılda kasmaya başladı diyen adamları çözemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.