iPhone 11 mi SE3 mü alınmalı?

Ben kendim S23 kullanıyorum sorun olursa sorabilirsin.

Evet hocam güzel telefon ancak bütçe varsa S serisi daha mantıklı, bütçe yoksa A54 FP olur, iPhone 11 ile kapışır mı bence kapışır ve rahatlıkla alır performansı geçtim iPhone 11'de IPS ekran ve 60HZ var IPS ekran telefonda çok can sıkabilir.

Belki tekrar IPS panel kullanan telefondan geçende sorun olmaz ama güzel bir görüntü görmeyi isterim en azından. Önyargılar yıkılmalı.

Belki tekrar IPS panel kullanan telefondan geçende sorun olmaz ama güzel bir görüntü görmeyi isterim en azından. Önyargılar yıkılmalı.
IPS önermiyorum, kaldı ki iPhone 11 artık yaşlandı yani güncelleme desteği kesilebilir her an, 23 bin TL o telefona komik bir rakam iPhone güzel ancak vergiler fazla olduğundan mantıksız geliyor.

IPS önermiyorum, kaldı ki iPhone 11 artık yaşlandı yani güncelleme desteği kesilebilir her an, 23 bin TL o telefona komik bir rakam iPhone güzel ancak vergiler fazla olduğundan mantıksız geliyor.
Maalesef. 2024'ten sonrası meçhul. 2025'te desteği yüksek ihtimal kesilecek. Bir ihtimal iOS 19. Eskisi gibi 10K civarlarında olsa alırdımda imkanı yok.
Yalnızca 2 cihaz arasından karşılaştırma yapacaksak tabii ki 2 nesil daha yeni olan SE 2022 hem çok daha uzun ömürlü hem çok daha performanslı olacaktır.
Teşekkürler hocam tavsiye için. O bütçelere çıkabilirsem sanırım Android bir cihaz daha mantıklı gibi. iOS alacaksam SE3, belki de SE4 beklenir. Pahalı olursa hiç alınmayadabilir.

iPhone SE3.

SE4 şu an için planlarda yok gibi. Bu bütçede Samsung tarafına da bakmak lazım.
Aynen öyle hocam. Belki bu sene olmaz, öbür seneyede kayabilir. Yeni alternatifler çıkar, onlara da bakarım. Şu telefonun bataryasını değişsem belki faydası olur. Beni biraz daha götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…