iPhone 11 mi yoksa PC mi?

Yer
İzmir
Şu an halihazırda RTX 2060 ekran kartlı ve i7 10750H işlemcili bir laptopum var. Bunu satıp, bir de iPhone 11 parasını da ekleyip PC mi toplayayım yoksa direk iPhone 11 mi alayım? Şu an kullandığım telefon Samsung Galaxy A70. PS5 al diyecekler olabilir, zaten PS4'üm var fakat pek kullanmıyorum ki PS5 alsam oyunları falan çok pahalı olacak.

Şu an halihazırda RTX 2060 ekran kartlı ve i7 10750H işlemcili bir laptopum var. Bunu satıp, bir de iPhone 11 parasını da ekleyip PC mi toplayayım yoksa direk iPhone 11 mi alayım? Şu an kullandığım telefon Samsung Galaxy A70. PS5 al diyecekler olabilir, zaten PS4'üm var fakat pek kullanmıyorum ki PS5 alsam oyunları falan çok pahalı olacak.

Kalsın bence. Zaten çok iyi ekipmanların var.

Ekipmanlarınız gayet iyi telefon alabilirsiniz.

Bence 11 e gerek yok telefonunuz iyi PC almak mantıklı olabilir. Ama zaten iyi ekipmanlarınız var kendi fikriniz tabi ki.

İPhone 12 almaya çalışın .
Pc falan almayın gerek yok.
Şu an halihazırda RTX 2060 ekran kartlı ve i7 10750H işlemcili bir laptopum var. Bunu satıp, bir de iPhone 11 parasını da ekleyip PC mi toplayayım yoksa direk iPhone 11 mi alayım? Şu an kullandığım telefon Samsung Galaxy A70. PS5 al diyecekler olabilir, zaten PS4'üm var fakat pek kullanmıyorum ki PS5 alsam oyunları falan çok pahalı

Şu an halihazırda RTX 2060 ekran kartlı ve i7 10750H işlemcili bir laptopum var. Bunu satıp, bir de iPhone 11 parasını da ekleyip PC mi toplayayım yoksa direk iPhone 11 mi alayım? Şu an kullandığım telefon Samsung Galaxy a70. PS5 al diyecekler olabilir, zaten PS4'üm var fakat pek kullanmıyorum ki PS5 alsam oyunları falan çok pahalı olacak.

2060'ı satıp iPhone parasınıda üstüne koyarsan bir tane RTX 3060 3070 alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı