Sloty Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 915 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #61 Sailaner dedi: Bizim arşivimiz bayağı büyük, ben de daha yeni S20FE aldım sayılır hafızamın 90 GB'a yakını doldu. Genişletmek için tıkla... yani hocam siz bilirsiniz dediğim gibi Bence 11 he tabi istiyorsanız XS Max alabilirsiniz ama ufak bir araştırmayla 11 Pro bulabilirsiniz belki
Sailaner dedi: Bizim arşivimiz bayağı büyük, ben de daha yeni S20FE aldım sayılır hafızamın 90 GB'a yakını doldu. Genişletmek için tıkla... yani hocam siz bilirsiniz dediğim gibi Bence 11 he tabi istiyorsanız XS Max alabilirsiniz ama ufak bir araştırmayla 11 Pro bulabilirsiniz belki
Sailaner Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 7 17 Ağustos 2023 #62 Sloty dedi: yani hocam siz bilirsiniz dediğim gibi Bence 11 he tabi istiyorsanız XS Max alabilirsiniz ama ufak bir araştırmayla 11 Pro bulabilirsiniz belki Genişletmek için tıkla... Sanırım 11 alacağız. Yine de bakınıyor olacağız 11 Pro da aklımızda uyguna bulabilirsek alırız. Teşekkürler arkadaşlar.
Sloty dedi: yani hocam siz bilirsiniz dediğim gibi Bence 11 he tabi istiyorsanız XS Max alabilirsiniz ama ufak bir araştırmayla 11 Pro bulabilirsiniz belki Genişletmek için tıkla... Sanırım 11 alacağız. Yine de bakınıyor olacağız 11 Pro da aklımızda uyguna bulabilirsek alırız. Teşekkürler arkadaşlar.
Sloty Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 915 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #63 Sailaner dedi: Sanırım 11 alacağız. Yine de bakınıyor olacağız 11 Pro da aklımızda uyguna bulabilirsek alırız. Teşekkürler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... bir şey değil hocam
Sailaner dedi: Sanırım 11 alacağız. Yine de bakınıyor olacağız 11 Pro da aklımızda uyguna bulabilirsek alırız. Teşekkürler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... bir şey değil hocam
S scnt25 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.849 Çözümler 10 17 Ağustos 2023 #64 Sailaner dedi: Sanırım 11 alacağız. Yine de bakınıyor olacağız 11 Pro da aklımızda uyguna bulabilirsek alırız. Teşekkürler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... İkinci el 12 veya 12 mini alın.
Sailaner dedi: Sanırım 11 alacağız. Yine de bakınıyor olacağız 11 Pro da aklımızda uyguna bulabilirsek alırız. Teşekkürler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... İkinci el 12 veya 12 mini alın.
semihylmz90 Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11300H GTX 1650 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek TV TAMİRİ 17 Ağustos 2023 #65 Sailaner dedi: Bizim arşivimiz bayağı büyük, ben de daha yeni S20FE aldım sayılır hafızamın 90 GB'a yakını doldu. Genişletmek için tıkla... Hocam 11 alın geçin sıkıntısız kullanırsınız hafıza yetmez ise iCloud alırsınız gayet güzel cihaz ekran konusundada ekran kötü değil.yani sizi yanıltmasınlar kendimde kullanıyorum memnunum
Sailaner dedi: Bizim arşivimiz bayağı büyük, ben de daha yeni S20FE aldım sayılır hafızamın 90 GB'a yakını doldu. Genişletmek için tıkla... Hocam 11 alın geçin sıkıntısız kullanırsınız hafıza yetmez ise iCloud alırsınız gayet güzel cihaz ekran konusundada ekran kötü değil.yani sizi yanıltmasınlar kendimde kullanıyorum memnunum