IPhone 11 mi yoksa XS Max mi?

IOS'un güncelleme sonrası kendini yavaşlattığını ve iOS telefonu olup güncellemeleri devre dışı bırakan bir sürü kişiye şahit olduğumu hatırlatırım hocam.

Hocam Android dediniz mi ben Tek bir Cihaz düşünürüm S23Ultra gerçekten Her konuda Zirve bir telefon ancak Buradaki ana tartışma Android mi iOS mu ben iOS derim hocam ayrıca ben hiç şahit olmadım yavaşlayana dediğim gibi Bir Cihaz alınacaksa ya S23Ultra alınacak ya da 14 serisi bir iPhone burada S23Ultra 14 modellerden her konda iyi olsa da kararı işletim sistemine göre vereceksiniz.

Dediğim gibi maksimum 2 sene kullanılacak telefon idarelik alacağız. Yine de 11 mi alalım?
11 Alın hocam niye eski model alıcaksınız alın 11

Hocam Android dediniz mi ben tek bir cihaz düşünürüm S23Ultra gerçekten her konuda zirve bir telefon ancak buradaki ana tartışma Android mi iOS mu ben iOS derim hocam ayrıca ben hiç şahit olmadım yavaşlayana dediğim gibi bir cihaz alınacaksa ya S23Ultra alınacak ya da 14 serisi bir iPhone burada S23Ultra 14 modellerden her konda iyi olsa da kararı işletim sistemine göre vereceksiniz.

11 alın hocam niye eski model alacaksınız alın 11.

Hocam Allah aşkına, iPhone XS Max mı 11 mi ile açılan konuyu nasıl Android mi iOS mu tartışmasına getirdiniz?

Biz çok fotoğraf ve video çektiğimiz için XS Max'in 512 hafızası gözümüze çok iyi geldi. Fakat işte işlemci konusunda 11 daha önde. Hâlâ karar veremedik. Oyun olarak da küçük oyunlar oynuyor sadece Hill Climb Racing, 101 Okey vs.

Biz çok fotoğraf ve video çektiğimiz için XS Max'in 512 hafızası gözümüze çok iyi geldi. Fakat işte işlemci konusunda 11 daha önde. Hâlâ karar veremedik. Oyun olarak da küçük oyunlar oynuyor sadece Hill Climb Racing, 101 Okey vs.
hocam şöyle söyliyim 128Gb'lık foto arşivi olan kişiyi ben görmedim Ben 11 Alın hem daha karlı olur satarken hemde cihaz güncelleme almaya devam ettiği için avantajlı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı