IPhone 11 mi yoksa XS Max mi?

Burada iPhone fanı olduğun için böyle bir triggerlanma yaşadın zaten. Adam o cihazlara o paraların verilmemesi gerektiğini söylemiş sen de sazan gibi atlayıp boş boşuna 2-3 sayfa yazı çıkarmışsın. Boş boş mesaj kasmaya çalışan da sen oluyorsun :D

Canımın içi konuda adam iPhone istemiş siz gelmişsiniz tabiri caizse konunun içinden geçmişsiniz. 3 sayfa boş boş "Android telefon al" "Samsung daha iyi" "ona o para verilmez". Konuyu açan adama eziyet yaptığınız. Adam 3 sayfa okuyacak hiçbirinde iPhone kelimesi geçmiyor. Yazık cidden

Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşım için 2 sene idare edebilecek ikinci el bir telefon arayışındayız bütçemiz maksimum 20.000 TL.

Bir tane 128 GB iPhone 11 var, fakat ekran konusunda tereddütlerimiz var. Bir tane de XS Max var. XS Max tasarım, ekran kalitesi, boyutu ve 512 GB hafızası ile ön plana çıkıyor. iPhone 11'de dümdüz iPhone ve 128 GB. Sadece 2 sene kadar kullanacağını göz önünde bulundurursak siz bu bütçede hangisini önerirsiniz?

İki telefonu da 16-17k bandında ikinci el olarak bulabildik.

Not: Arkadaşlar Android önermeyin Android ıstemiyoruz. Biz de biliyoruz Android'lerın daha iyi olduğunu.

Android daha iyiyse niye iOS alıyorsun? İOS alıp hava atmak istiyor heralde arkadaş.

Hocam siz iPhone 11 alın geçin güncelleme desteği 2.5 sene daha devam edecek ayrıca diğer arkadaşta gelmiş iPhone 11 S23'lerin konuşulduğu yerde Çin malı Redmi demiş o arkadaşıda anlayamadım bir türlü.

Canımın içi konuda adam iPhone istemiş siz gelmişsiniz tabiri caizse konunu içinden geçmişsiniz. 3 sayfa boş boş "Android telefon al" "Samsung daha iyi" "ona o para verilmez". Konuyu açan adama eziyet yaptığınız. Adam 3 sayfa okuyacak hiçbirinde iPhone kelimesi geçmiyor. Yazık cidden

Hocam kafayı yersin IOS'taki stabilizasyon hiçbir cihazda yok şahsen param olsa 14 Plus alırdım ve insanların 2 güncelleme sonrası kasan telefonlarla Android eziyeti çekmesini zevkle izlerdim. (S23Ultra Gibi Çok Kaliteli cihazlar bashettiklerimin dışında)

Hocam siz iPhone 11 alın geçin güncelleme desteği 2.5 sene daha devam edecek ayrıca diğer arkadaşta gelmiş iPhone 11 S23'lerin konuşulduğu yerde Çin malı Redmi demiş o arkadaş

Hocam siz iPhone 11 alın geçin güncelleme desteği 2.5 sene daha devam edecek ayrıca diğer arkadaşta gelmiş iPhone 11 S23'lerin konuşulduğu yerde Çin malı Redmi demiş o arkadaşıda anlayamadım bir türlü.

Hocam kafayı yersin IOS'taki stabilizasyon hiçbir cihazda yok şahsen param olsa 14 Plus alırdım ve insanların 2 güncelleme sonrası kasan telefonlarla Android eziyeti çekmesini zevkle izlerdim.
İOS'un güncelleme sonrası kendini yavaşlattığını ve İOS telefonu olup güncellemeleri devre dışı bırakan birsürü kişiye şahit olduğumu hatırlatırım hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı