iPhone 11 nasıl şarj edilmeli?

Konuyu inceledim çok teşekkür ederim. Ayrıca çok mantıklı ve iyi bir sistem gelmiş güncellemeyle.

Haklısınız. Hızlı sarj özelliği güncellenmeli.

Ne laf kalabalığı yapmışsınız be
En doğrusu pil bitince direk tak bitmeden de takabilirsin pil boşta kalırsa ölür çünkü %100 olduğunda çek çünkü arka planda açık programlar sürekli enerji harçadığı için telefon %100 de enerji almayı kesicek sonra %99 olunca tekrar almaya başlayacak o yüzden sıkıntı olabilir .(İOS arka planda pek fazla program çaıştırmıyor ama emin değilim İOS kullanmadım.)

%100 e kadar sarj etmenin bir zararı var mıdır yani? Benim yorumunuzdan anladığım %20 %80 arası en sağlıklısı fakat %20 - %100 de zarar vermiyicektir. Doğrumu anlamışım yanlışsam düzeltin lütfen.

Yıllardır iPhone kullanıyorum ve yıllardır %20 ve 100 arası şarj ediyorum. Genelde 2 yıl kullanımdan sonra pil sağlığım %80 civarı oluyor. %20'nin altına da ayda en fazla 2 kez inilmesini öneriyordu bir tane yardımcı pil programı.

Bu kadar dert edersek kafayı yeriz %20-%100 arasında anlaşalım. Eminim 1 sene sonra %1'e kadar düşürüp öyle takacaksın

%20’nin altina düşmemek lazım, hep şarjda olmamalı birde. Orijinal adaptör ve kablo (özellikle kablo) kullanılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…