iPhone 11 nasıl şarj edilmeli?

Konuyu biraz hortlatmış olacağım ancak eminim konuyla ilgili kişi sürekli olacaktır. 2008'den bu yana iphone kullanıcısıyım ve her zaman %1 - %100 şarj yaptım. iphone 11 öncesi son cihazım iphone 6 plus. Çıktığı gün almıştım ve 2019 Aralık ayına kadar kullandım. Çekmeceye kaldırırken pil sağlığı %87'ydi hala. Sanırım 8 plus kullananlar dahi 87'nin altındadır. Eğer imkanınız varsa %1-%100'ü tam uygularsanız maksimum verimi alırsınız. Ben tüm cihazlarda bunu uyguladım ve hep en yüksek ve uzun verimliliği aldım.

Birçok konu okudum fakat tam olarak emin olamadım. Bir kısım %10 altına düşünce sarj edin derken bir kısım %20'de şarj edin diyor. Bir kısım tam %100 olunca çıkarın diyor. Bir kısım %80'de çıkarın % 100 de çıkarmak zararlı diyor. Bunların doğrusu nedir? Pilimin en sağlıklı şekilde kalabilmesini istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
%20 altını görmeden sarja takın %80’e kadar sarjdan çıkartabilirsiniz ama %80 üstü olduğu zaman %100 olmadan çıkartmayın.

Apple’ın söylediği ve deneyimlerime göre bu işin aslı budur.

%20 altını görmeden sarja takın %80’e kadar sarjdan çıkartabilirsiniz ama %80 üstü olduğu zaman %100 olmadan çıkartmayın.

Apple’ın söylediği ve deneyimlerime göre bu işin aslı budur.
biraz da ben hortlatayım bende yeni aldım bazı yerlerde %20-%80 bazı yerlerde %20-%100 yazıyor %80 in üstüne çıkınca çekmeyin dolsun falan diyorlar %81 seviyesindeyse napıcam bu arada bir de 1 ay da bir ya da 2 3 ayda bir sıfırlamak lazımmış sanırım bu işin olayı ne tam olarak

Birçok konu okudum fakat tam olarak emin olamadım. Bir kısım %10 altına düşünce şarj edin derken bir kısım %20'de şarj edin diyor. Bir kısım tam %100 olunca çıkarın diyor. Bir kısım %80'de çıkarın % 100 de çıkarmak zararlı diyor. Bunların doğrusu nedir? Pilimin en sağlıklı şekilde kalabilmesini istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Yüzde 10 ya da 20 de tak yüzde yüz olduğunda prizden çek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı