sinkare.coskare
Kilopat
Günlerdir yeniden başlıyor duruyor 3UTools'dan bakınca çökme kısmında panic CPU X caller yazıyor günde belki 15 defa yeniden baslıyor.
Cihaz Jailbreak'li mi?
Eğer Jailbreak'li ise bu yüzden o hatayı alıyor olabilirsin. Benim eski 5simde de aynı hata vardı iTunes ile temiz kurulum yaptım sorun çözülmüştü.
Cihazin garantisi var mi? Yoksa gecmis olsun.Hayır kendiliğinden oldu her kapanıp açıldığında pil sağlığım normalde 93 bir gözüküyor bir de bilinmeyen parça geliyor.
Yüksek ihtimalle anakart ve şarj portu kaynaklı bir arıza. İnternette ufak bir araştırma sonucu aynı sorunu yaşayan cihazlar da anakartın üstünde ki entegrelerden veyahut şarj portundan kaynaklandığını öğrendim. Cihazı bir teknisyene açtırıp göstermek gerekiyor. Cihaz şarj olurken mi yaşıyorsunuz bu sorunu?
Bunun sebebi dediğim gibi anakart veyahut şarj portu. Cihaz da kısa devreye sebep olan bir parça neden oluyor. Bunu da ancak cihazın içini açınca anlayabiliriz. Bir teknisyene göstermekte fayda var dediğim gibi. Yazılımsal olduğunu zannetmiyorum.Hem şarj olurken hem normal kullanımda hem cebimde iken durup dururken oluyor, bazen arkadaşlarım ile telefon görüşmesi sırasında da gidiyor ama bana diyorlar arama sonlanmıyor, devam ediyor, sadece ses gelmiyor ama o anda benim telefonda Apple logosu var nasıl olabilir ki bu.
Bunun sebebi dediğim gibi anakart veyahut şarj portu. Cihaz da kısa devreye sebep olan bir parça neden oluyor. Bunu da ancak cihazın içini açınca anlayabiliriz. Bir teknisyene göstermekte fayda var dediğim gibi. Yazılımsal olduğunu zannetmiyorum.
Bunun sebebi dediğim gibi anakart veyahut şarj portu. Cihaz da kısa devreye sebep olan bir parça neden oluyor. Bunu da ancak cihazın içini açınca anlayabiliriz. Bir teknisyene göstermekte fayda var dediğim gibi. Yazılımsal olduğunu zannetmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.