iPhone 11 pil değişimi nasıl olmalı?

sixpacksiz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 5 yıldır sorunsuz kullandığım (çok şükür) telefonun artık pilinden ümidi kestim. %73 batarya sağlığı mevcut ve aşırı ısınıyor.
Orijinal parça ile mi değiştirsem yoksa Deji batarya ile mi değiştirsem bilgisi olan var mı?
Değiştirince telefondaki ısınma ve buna bağlı kasma kaybolur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 5 yıldır sorunsuz kullandığım (çok şükür) telefonun artık pilinden ümidi kestim. %73 batarya sağlığı mevcut ve aşırı ısınıyor.
Orijinal parça ile mi değiştirsem yoksa Deji batarya ile mi değiştirsem bilgisi olan var mı?

Hocam Deji'lerin pek de bir işe yaradığını sanmıyorum. Orijinal takın rahat olun. Evet ısınmalar, kasmalar azalır fakat bu değişimden işlemci değiştirmiş gibi bir artış beklemeyin. Sadece %90 ısınıyorsa %70 olur.

Deji pil aldım A5 2017 cihazıma taktım zamanında 3 ay güzel gitti anca sonra 3 senelik orijinal pilden daha kötü süre vermeye başladı ben olsam tercih etmem Deji'yi.

11 için 3800 lira vermeye değmez Deji veya rova taktır Deji'nin garantisi 12 ay sıkıntı olunca değiştiriyorlar.

Deji gibi bataryalar 6 ay dayanmıyor sakın öyle bir hata yapma. Olur da deji taktırıp pişman olursan orijinal pile geri dönüşü yok bilesin. Deji takmak için cihaz başka yerde açıldığında bu sefer yetkili servis yetkisiz işlem görmüş diye işlem yapmıyor orijinal bataryadan da oluyorsun.

Orijinal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı