Normal mi diye sormak için oluşturuyorum gönderiyi. 2 ay 2 gün geçti.
anladım teşekkür ederim, peki kaçı görünce pili yenilemem gerekiyor ?Normal. iPhone 11'de çok hızlı düşüyor pil sağlığı. 6 ayda 87 gören arkadaşım bile oldu.
anladım teşekkür ederim, peki kaçı görünce pili yenilemem gerekiyor ?Ortalama 14 15. ayında 87'lere düştüğü için normal.
80 altına düşmediği müddet garanti zaten ilgilenmez cihazlaanladım teşekkür ederim, peki kaçı görünce pili yenilemem gerekiyor ?
anladım teşekkür ederim, peki kaçı görünce pili yenilemem gerekiyor ?
anladım teşekkürler dostumHocam kullanım şekliyle doğru orantılı. Ben 6.5 aydır kullanıyorum hâlâ 100.
garanti bitince nerden değiştirmem gerekiyor80 altına düşmediği müddet garanti zaten ilgilenmez cihazla
garanti bitse bile ücreti dahilinde serviste değiştirebilirsinanladım teşekkürler dostum
garanti bitince nerden değiştirmem gerekiyor
%80 altına düşünce imkanınız varsa değiştirin diyorlar. Eğer Apple servisinden değiştirmek isterseniz büyük ihtimalle 2500 TL'den az olmaz değişim ücreti. Yalnız bu garanti kapsama muhabbetini tam bilmiyorum. Belli başlı bir şarj döngüsü-pil sağlığı oranını tutturursanız ücretsiz değiştiriyorlar sanırım.anladım teşekkür ederim, peki kaçı görünce pili yenilemem gerekiyor ?
anladım teşekkür ederim, peki kaçı görünce pili yenilemem gerekiyor ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.