iPhone 11 pil sağlığı 5-6 ayda 87'ye düştü

Makaleler
1
Merhaba. Yaklaşık 5-6 ay önce TROY yetkili servisinden orijinal batarya değişimi yaptım. Bu kadar sürenin sonunda pil sağlığım 87'ye düştü. Son 3-5 günde aniden %2 düşüş yaşandı. Telefonu sık kullanıp sık şarj ediyorum, hızlı şarj kullanıyorum ama bu derecede düşüş normal mi? Değilse ne yapmalıyım?

5-6 ayda aşırı fazla genelde güncellemeler sonrası düşüyor pil sağlığı.
Güncellemedim hiç o günden beri.
Çok şarj ediyorsanız tabii ki hızlıca sağlığı düşer. Haftada kaç kere tam bitiriyorsunuz?
Taktırdığım günden beri sadece 1 kez 0 gördü. Yüzde 10 altına düşürmemeye özen gösteriyordum ama şarj o kadar hızlı bitiyor ki şu an her gün düşüyor %10 ve altına. Ben de mecburen sık şarj ediyorum. İyileştirilmiş şarj da açık. Anlamadım yani.

TROY'a gitsem yardımcı olurlar mı acaba?

TROY'a gidip şikayetinizi belirtin. Bu kadar düşüş çok fazla kullanımda bile asla olmaz. Takılan pil kesinlikle hatalı olmalı. Ben günde 3 defa şarja takıyorum araç şarjı da dahil. Bu kadar düşüş yaşamadım.

E bir şansınızı deneyin hocam.
TROY'a gidip şikayetinizi belirtin. Bu kadar düşüş çok fazla kullanımda bile asla olmaz. Takılan pil kesinlikle hatalı olmalı. Ben günde 3 defa şarja takıyorum araç şarjı da dahil. Bu kadar düşüş yaşamadım.
Taktırdığım TROY evime çok uzak, arayıp bu konu hakkında bir şey yapıyolar mı diye sormam lazım sanırım yarın ona göre gideyim. Olur da bizlik bir şey yok derlerse napıcam? Çok hızlı bir şekilde pil sağlığım bitiyor.

Taktırdığım TROY evime çok uzak, arayıp bu konu hakkında bir şey yapıyolar mı diye sormam lazım sanırım yarın ona göre gideyim. Olur da bizlik bir şey yok derlerse napıcam? Çok hızlı bir şekilde pil sağlığım bitiyor.
Değiştirilen piller de garanti kapsamına girer. Mecbur işlem almak zorundalar. Arayıp bilgi alabilirsiniz yine de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı