iPhone 11 pil sağlığı aniden %5 düştü

Emirhandgc

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Cihazım iPhone 11, 2 gün önce pil sağlığım %98'di bugün ise %92 yeni gelen 15.0.0 ve 15.0.1 güncellemelerini yaptım sizce bu güncellemelerle alakalı olabilir mi? Ürünün garantisi halen devam etmekte ona göre randevu alacağım kendi yerinden. Teşekkür ederim şimdiden.

Güncelleme ile alakalıdır hocam. Siz randevunuzu alın ve Apple Servisi'ne baktırın. Başka herhangi bir eylem yok iken güncellemeyle düşmesi çok garip bir hata.

Güncelleme ile alakalı olduğunu düşünüyorum. iPhone 7 kullanıyorum 15.0 yükledikten sonra Safari'yi açmamla şarjımın su gibi azalması bir oluyor. Safaride harcadığım her 1 dakika %7-8 şarjımı götürüyor. Pil sağlığım %75 ancak 15.0'a güncellemeden önce böyle bir sıkıntı yaşamıyordum.

Bazı güncellemelerde pil kalibrasyonu kafayı yiyebiliyor. Kafaya takılacak bir durum yok. Eğer rahat hissetmek istiyorsanız bence Apple Destek'e ulaşıp bilgilerinizi gönderin. Bir sorun var mı diye kontrol etsinler. Pil sağlığı yazılımla ilgili.

Geçenlerde de aynı sıkıntılar olmuştu. Güncellemeyle düzeltildi.

Güncelleme ile alakalıdır hocam. Siz randevunuzu alın ve Apple servisi'ne baktırın. Başka herhangi bir eylem yok iken güncellemeyle düşmesi çok garip bir hata.

Telefonu oldukça dikkatli kullanıyorum. Bu sebepten dolayı tek ihtimali güncellemeye veriyorum o yüzden birazcık kafam karıştı.

Hocam yeniden başlat.

Birçok kez yaptım ama nafile güncellemeleri yaptıktan sonra bu durum ile karşılaştım.
Benim de aksine kullanım sürem biraz iyileşti gibi. Servise vermenizde fayda var.
Garantisi devam ettiği için kafam birazcık daha rahat o sebepten dolayı pek problem etmiyorum sadece kendi yapabileceğim bir şey ise evden müdahale etmek çünkü bayiisinden randevu almak zor. Uzak tarihlere atıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı