iPhone 11 Pro Max 2022'de kullanılır mı?

Yer
İstanbul, Gaziosmanpaşa
iPhone 11 Pro Max kullanmayı düşünüyorum. Hiçbir fiyat ödemeden direkt alacağım ama benim için önemli olan hız ve performans. Elbette şu an çok iyi bir telefon ama yeni yıla girdikten sonra yavaşlamaya başlar mı? Pil sağlığı %100 her şeyi çalışıyor. Yoksa 12.000 TL'ye iPhone 12 mi alsam? Yoksa şu anki kullandığım iPhone X'in bataryasını değiştirip idare mi etsem?

@rofl
Sen anlarsın böyle işlerden, hangisini almalıyım?

12 en mantıklısı bütçe varsa.

11 Pro Max kullanıyorum.
Her şeyiyle çok güzel telefon. Benim için tek eksisi biraz büyük geliyor.
6.1 inç olsa daha ergonomik olurdu. Benim için düz 12 veya düz 13'e geçmek mantıksız.
Pro modelleri de geçmeye değmeyecek kadar pahalı. Hangi seride geçmeye değer özellikler gelirse o zaman geçmeyi düşünüyorum.
AMA, şu anda 11 Pro Max ve düz 12 arasında kalsam ergonomisinden dolayı 12'yi tercih ederdim.

11 Pro Max kullanıyorum.
Her şeyiyle çok güzel telefon. Benim için tek eksisi biraz büyük geliyor.
6.1 inç olsa daha ergonomik olurdu. Benim için düz 12 veya düz 13'e geçmek mantıksız.
Pro modelleri de geçmeye değmeyecek kadar pahalı. Hangi seride geçmeye değer özellikler gelirse o zaman geçmeyi düşünüyorum.
Ama, şu anda 11 Pro Max ve düz 12 arasında kalsam ergono misinden dolayı 12'yi tercih ederdim.

Bende büyük ekran seviyorum 11 Pro Max'in 6.5 inç ekranı tam bana göre.

27 Şubat 2020’de aldım 11 Pro Max 256 GB.

Hala kullanıyorum, hiçbir sorunum sıkıntım yok. 21. ayında pil sağlığı %90. Hoş pil sağlığı %80’in altına düşse ne yazar? Apple Yetkili Servisi’nde 649 ₺ verir, orijinal yeni batarya taktırır, iki sene daha kullanırım. 13 Pro Max 512 GB alacak imkanım da var ama bir türlü elim gitmedi. Çünkü gerek yok.

11 Pro Max’i para vermeden alacaksan hiç mi hiç gerek yok 12’ye, 13’e.

Android tarafında bugünün en güncel ve yeni çıkan işlemcisi Snapdragon 888 ile işlemcisini karşılaştırsan 11 Pro Max’in A13 Bionic‘i hem işlemci hem grafik hızı olarak gerisinde kalıyor.

Al, tepe tepe kullan.

Ben öyle çok telefona para vermeyi seven bir insan değilim Android olsun ucuz olsun oda mı yok tuşlu da yeter araması yeter bana. Tabii ki kimin ne alanda kullanıcağına göre değişir. Pil konusuna çok takılmayın derim ben iPhone 6'yı hiç değiştirmeden %48'lere kadar kullanmıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı