iPhone 11 Pro Max Alınır mı?

Bende diyorum ki inan zengin olsan alırsın. Ne yapacaksın parayı, turşusunu mu kuracaksın? Aylık 20k-30k gelirin olsa cidden almayacak mısın? Güldürme beni.


Ondan sonra yazdım ne yapacağımı. Her parası olan iphone 11 pro max alacak değil ya
 
Gelirin iyidir alırsın, video çekerek - fotoğraf çekerek para kazanan birisindir bu bana para kazandırır dersin yine alırsın ama sırf Pro Max eki var dersen alınmaz. iPhone 11 fiyat olarak bana gayet makul geldi ve normal bir kullanıcıya fazlasıyla yetecek bir telefon.
 
Ondan sonra yazdım ne yapacağımı. Her parası olan iphone 11 pro max alacak değil ya.
İşte sığ düşünüyorsun. "Param olsa onun yerine PC toplarım" lafı saçma. Zengin olsan zaten evin, araban, bilgisayarın vs. olmayacak mı? Hiç parası olan biriyle muhattap oldun mu? 🙂 Neyse daha fazla uzatmayacağım. Sen almazsın.
 
Bir telefona o kadar para verende gram akıl yoktur. Şüphe duyarım, yazık... 3 binliraya fıstık gibi telefonlar var. Örnek/ Samsung Galaxy A70) Zenginsindir alırsın. Orta tabaka 10-11 bin tl veriyorsa (taksitli olsun veya olmasın) enayilikten başka birşey değildir kimse kusura bakmasın.
 
1000 dolarlık bir telefon ancak ve ancak 1 dolar = 1 lira olduğu zaman alınır. He tabi bir de vergiler de olmayacak. Onun haricinde paraya değmez.
 
İşte sığ düşünüyorsun. "Param olsa onun yerine PC toplarım" lafı saçma. Zengin olsan zaten evin, araban, bilgisayarın vs. olmayacak mı? Hiç parası olan biriyle muhattap oldun mu? 🙂 Neyse daha fazla uzatmayacağım. Sen almazsın.
Galiba arkadaşın bahsettiği, ülkenin asgari maaşı 2 bin lira iken bir telefonun 17 bin lira olması. Yani umarım bahsettiği budur. Bahsettiği buysa da kimse 17 bin lira telefona vermek zorunda değil. Ben hiç Burberry, Türkiye'de 15 bin liraya nasıl çanta satar diye laf eden görmedim. Aynı kulvara giriyor.
 
Tarihin gördüğü en güçlü telefon. Yazılıma edecek laf yok. Ömrüm boyunca Android kullandım ve kullanmaya devam edeceğim, Apple ekosistemini sevmediğim ve sabit fikirli ilerledikleri için. Parasını hak ediyormu derseniz evet bence etmiyor ancak para varsa alınabilecek en güçlü telefon sonuçta. Bir de takanlar için ismi var işte.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı