iPhone 11 Pro Max almaya değer mi?

gokdeniz1923

Decapat
Daha fazla  
iPhone 11 Pro Max aldım arkadaştan 4500 Ti'ye arka cam çatlak ama kılıf takıyorum 64 GB Face ID yok depolama yetiyor. Sizce iyi mi yoksa geri vereyim mi? Pilde 80. cihaz yurt dışı nuyıl açık seneyede 8ay açık.

iPhone 11 Pro Max aldım arkadaştan 4500 Ti'ye arka cam çatlak ama kılıf takıyorum 64 GB Face ID yok depolama yetiyor. Sizce iyi mi yoksa geri vereyim mi? Pilde 80. cihaz yurt dışı nuyıl açık seneyede 8ay açık.
Yurt dışı 11 pro max almaya değmez açıkçası. Eski bir cihaz kullanıp senede 8 ay kullanmak hiç mantıklı gelmiyor. 4.5k ucuz bir fiyat ama sizin beklentinizi karşılar mı bilemiyorum

4500 TL'ye değer gibi de elinde patlamasın. Başka arızalı özelliği vs. var mı yazılımlarla kontrol ettir. 3U Tools ile cihazın parça kontrolünü yap. Kameralarda toz var mı kontrol et. Temiz ve genel orijinal cihaz ise süper.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı