IPhone 11 Pro Max vs iPhone 12

Bu fiyata yakın yurt içi iPhone 11 bulunur. Yurt dışı olayına hiç bulaşılmaz.
Evet hocam yurt içi 11'ler var ama Pro Max daha iyidir diye bakmıştım öyle.

Yani yurt dışı iPhone alınmaz diyorsunuz.Üst model yurt dışı almaktansa 1 alt model yurt içi almak daha mı mantıklıdır?

Son düzenleme:
iPhone 12. Neden derseniz 11 ailesini fazla sevmiyorum nedense. Tasarım olarak da sevmiyorum. A14 de var zaten. Güncelleme alması da daha yüksek ihtimal.
Yurt içi yok ama ikinci ellerde.

IMEI kayıtlısı bulunurmu 10.000-14.000TL bandında?
O fiyata IMEI kayıtlısını bulmanız çok zor. Ayrıca çoğu cihaz alındıktan sonra kapanıyor. Cihazlar ellerinde patlayabiliyor. Düz iPhone 11 bulmak bile bundan daha kolay yani. O yüzden 12 almak daha mantıklı.

Birkaç yıl önce amcam iPhone 11 Pro aldı. 2.el ve yurtdışı kayıtlı. Cihaz 2.5 ay sonra kapandı. Halbuki kontrol etmiştik. IMEI kayıtlı olduğunun elimizde kanıtı bile vardı ama sonuç yok.

Yurt içi yok ama ikinci ellerde.
Ayrıca iPhone 12'nin mi 2.eli türkiye'de yok?

O fiyata IMEI kayıtlısını bulmanız çok zor. Ayrıca çoğu cihaz alındıktan sonra kapanıyor. Cihazlar ellerinde patlayabiliyor. Düz iPhone 11 bulmak bile bundan daha kolay yani. O yüzden 12 almak daha mantıklı.

Birkaç yıl önce amcam iPhone 11 Pro aldı. 2.el ve yurtdışı kayıtlı. Cihaz 2.5 ay sonra kapandı. Halbuki kontrol etmiştik. IMEI kayıtlı olduğunun elimizde kanıtı bile vardı ama sonuç yok.

Ayrıca iPhone 12'nin mi 2.eli türkiye'de yok?
Yani sahibindende 10.000-14.000 bandında bulamadım.Şuan alacak olsaydım harcayabileceğim bütçede yoktu yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı