1 ay önce deneseydiniz bariz fiyatı görürdünüzYani sahibindende 10.000-14.000 bandında bulamadım.Şuan alacak olsaydım harcayabileceğim bütçede yoktu yani.
1 ay önce deneseydiniz bariz fiyatı görürdünüzYani sahibindende 10.000-14.000 bandında bulamadım.Şuan alacak olsaydım harcayabileceğim bütçede yoktu yani.
Yani yurt dışı iPhone alınmaz diyorsunuz. Üst model yurt dışı almaktansa 1 alt model yurt içi almak daha mı mantıklıdır?
Telefon almayı düşünürsem iPhone 11 alırım gibi ya 2. el.Bir macera yaşayıp iOS'a geçerim bi ara.Öyle diyorum ancak 1 model sayılmaz. Aralarında ekran boyutu ve batarya dışında bir fark yok.
iPhone 12. Neden derseniz 11 ailesini fazla sevmiyorum nedense. Tasarım olarak da sevmiyorum. A14 de var zaten. Güncelleme alması da daha yüksek ihtimal.
Telefon almayı düşünürsem iPhone 11 alırım gibi ya 2. el. Bir macera yaşayıp IOS'a geçerim bir ara.
Öylesine soruyorum iOS cihazlar hakkında bir şeyler öğrenmek için sizce hangisi?
Hocam bütçemde bulamadım ya sarı sitede.Siz bulursanız atabilirsiniz buraya bakarım bende.Ankarada olması lazım.Bütçemde 15.000TL'ye kadar işte.Bulabileceğimi zannetmiyorum pek.Bence de iPhone 11 hadi gene biraz iPhone 12'ye benziyor kenarları dışında ancak iPhone 11 Pro ve Pro Max modellerinin kamera kısmını hiç sevmiyorum telefonun boyutuna nazaran çok küçükler.
iPhone 11'de üzmez ancak alabilirseniz iPhone 12 daha iyi olur.
Mesela hocam 4 sene kullanmak istesem hangisi götürür 2. el alınacak bu arada eğer alırsam bütçeyide yazmıştım.Büyük ekran ve batarya önemli ise 11 Pro Max; kameralarda gece modu ve güncellik önemli ise 12.
Hocam bütçemde bulamadım ya sarı sitede. Siz bulursanız atabilirsiniz buraya bakarım bende. Ankara'da olması lazım. Bütçemde 15.000TL'ye kadar işte. Bulabileceğimi zannetmiyorum pek.
Mesela hocam 4 sene kullanmak istesem hangisi götürür 2. el alınacak bu arada eğer alırsam bütçeyide yazmıştım.
Telefon almayı düşünürsem iPhone 11 alırım gibi ya 2. el. Bir macera yaşayıp IOS'a geçerim bir ara.
15.000TL'de var mı ki hocam keşke olsada alsak.iPhone alacaksan ikinci el 12 Pro'ya da 12 Pro Max al. Bugünkü aklım olsa 14 Pro yerine 12 Pro Max alırdım.
iPhone alacaksan ikinci el 12 Pro'ya da 12 Pro Max al. Bugünkü aklım olsa 14 Pro yerine 12 Pro Max alırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.