Yurt dışı sıfır 13 nasıl olur? Bataryası 90'larda ikinci el bir iki yıllık bir 13'de alınabilir. Bu paraları 11 ve 12' ye vermeyin.Merhaba telefon yükseltmesi yapacağım, 18-22 bin TL arası bir bütçem bulunmakta. iPhone 11 Pro Max modelini ve iPhone 12 modelini gözüme kestirdim, hangisini alırsam 1.5-2 sene kafam rahat eder? Yorumlarınıza açığım.
İkisi de artık piyasa da çok tatmin edici cihazlar değiller ancak yine de ben olsam 12'yi tercih ederdim.Merhaba telefon yükseltmesi yapacağım, 18-22 bin TL arası bir bütçem bulunmakta. iPhone 11 Pro Max modelini ve iPhone 12 modelini gözüme kestirdim, hangisini alırsam 1.5-2 sene kafam rahat eder? Yorumlarınıza açığım.
Yurt dışı sıfır 13 nasıl olur? Bataryası 90'larda ikinci el bir iki yıllık bir 13'te alınabilir. Bu paraları 11 ve 12'ye vermeyin.
Bu paraya 11 ve 12 serisi hiçbir cihaz alınmaz bence. Android düşünür müsünüz?Ya yurt dışı telefonlar pek de bana hitap edecek türden değiller ben Türkiye cihazı 13 bakıyordum zaten ama 13 şu an düşünemiyorum bazı sebeplerden dolayı.
Bu paraya 11 ve 12 serisi hiçbir cihaz alınmaz bence. Android düşünür müsünüz?
Merhaba telefon yükseltmesi yapacağım, 18-22 bin TL arası bir bütçem bulunmakta. iPhone 11 Pro Max modelini ve iPhone 12 modelini gözüme kestirdim, hangisini alırsam 1.5-2 sene kafam rahat eder? Yorumlarınıza açığım.
Neden olmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.