iPhone 11 Pro Max vs POCO X3 Pro 256 GB

AIMFASTER

Centipat
Daha fazla  
Şu anda elimde POCO X3 Pro var. Fakat IPhone'ye heves ettim. iPhone 11 Pro Max'ı kendi telefonum ve üstüne 5000 TL'ye buldum. Telefonun(iPhone 11) her parçası orijinal, tamir görmemiş. Adeta ilk günkü gibi. Çizik yok. Toz yok.

Genel olarak fotoğraf çekiniyorum. FIFA, Minecraft, Roblox harici oyun oynamıyorum.

Sizce iPhone 11 Pro Max'i alınır mı?

(Maddiyata girmeyin.) Teşekkür ederim.

Şu anda elimde POCO X3 Pro var. Fakat IPhone'ye heves ettim. iPhone 11 Pro Max'ı kendi telefonum ve üstüne 5000 TL'ye buldum. Telefonun(iPhone 11) her parçası orijinal, tamir görmemiş. Adeta ilk günkü gibi. Çizik yok. Toz yok.

Genel olarak fotoğraf çekiniyorum. FIFA, Minecraft, Roblox harici oyun oynamıyorum.

Alınır fakat pil sağlığına dikkat edin. 11 serisinde önemi büyük.

Hikayeye göre alınır mı? Evet alınır. Fakat iPhone 12 altındaki modellere artık sıcak bakılmaması gerek diye düşünüyorum.

Güncelleme desteği yakında bitecek 11 serisinin. Sorun değilse demek isterim ancak 11 Pro Max'e büyük ihtimalle 25-30K vereceksiniz. Sonradan güncelleme destegi bittiginde satması problem yaratabilir. Satmam derseniz bakabilirsiniz.

Güncelleme desteği yakında bitecek 11 serisinin. Sorun değilse demek isterim ancak 11 Pro Max'e büyük ihtimalle 25-30K vereceksiniz. Sonradan güncelleme destegi bittiginde satması problem yaratabilir. Satmam derseniz bakabilirsiniz.

Hocam 2 sene kullansam yeter.

Hocam zaten poco x3 pro telefonumda güncelleme almıyor yurt dışı olduğundan. Öyle çok bir fark etki edeceğini sanmıyorum. (güncelleme açısından)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı