POCO X3 Pro 256 GB alınır mı?

Hocam bakın teknik bilgiyi bir kenara bırakıyorum tamam mı sadece mantıkla bile çözülebilecek bir konu bu.

Kullandığı yonga seti Snapdragon 860 değil mi?
Yani aynı fiyata hiçbir telefon markasının koymayı bile düşünemeyeceği bir yonga seti.
Bu yonga setinin yanına sizce kaliteli bir kamera, ekran sunabilirler mi?

Bakın teknik bilgiyi boş verin sadece mantıksal açıdan bir soru sordum.

Hocam yonga setinin de kamera kalitesinde ve ekranda etkisi vardır sadece oyun için değil yani veya stabillik hız için değil siz incelemeleri izleyin isterseniz volkan manav gayet de açıklamış POCO X3 NFC modelinden biraz daha iyi daha düşük gözükmesine rağmen bu işlerde mantık pek çalışmıyor.

Hocam yonga setinin de kamera kalitesinde ve ekranda etkisi vardır sadece oyun için değil yani veya stabillik hız için değil siz incelemeleri izleyin isterseniz volkan manav gayet de açıklamış POCO X3 NFC modelinden biraz daha iyi daha düşük gözükmesine rağmen bu işlerde mantık pek çalışmıyor.

Hocam kamera kalitesine de Ekran'a da sizin sandığınız kadar etki etmiyor.
Etkisi yok demiyorum ama sizin sandığınız kadar etki etmiyor.
Hâlâ aynı fiyata olan modellerden çok çok daha düşük.
Volkan manavda çok güzel açıklamış ekran için "bu nasıl renk böyle ya" diyerek. Volkan manavda ekran kalitesini hiç beğenmedi.
Kamerası hakkında pek yorum yapmıyayım ama testlere bakarak ne kadar da "iyi" olduğunu anlayabiliyorum.

120 Hz'i de belli zaten, tam olarak 120 Hz denebileceğini sanmıyorum.

120Hz olayı doğru değil adaptive 120Hz var hu telefonda ben kullanıcısı olarak konuşuyorum bu telefonun eğer kullanıyorsanız yorum yapın birinci ağızdan yazılım çok agresif şekilde çalışıyor 120Hz her zaman açık olmuyor pil tasarrufundan dolayı o yüzden gerçek değil demek saçmalık olur 120Hz olması gerektiği gibi 120Hz fakat Instagram'da veya 120Hz gerektirmeyen uygulamalarda pil tasarrufu için 60FPS'e çekiyor keşke volkan abi Power monitörü açıp yapsaydı bu videoyu o anda anlık olarak görürdük kaç Hz de çaılışıyor diye.
Hocam kamera kalitesine de Ekran'a da sizin sandığınız kadar etki etmiyor.
Etkisi yok demiyorum ama sizin sandığınız kadar etki etmiyor.
Hâlâ aynı fiyata olan modellerden çok çok daha düşük.
Volkan manavda çok güzel açıklamış ekran için "bu nasıl renk böyle ya" diyerek. Volkan manavda ekran kalitesini hiç beğenmedi.
Kamerası hakkında pek yorum yapmıyayım ama testlere bakarak ne kadar da "iyi" olduğunu anlayabiliyorum.

Ben telefonun kullanıcısı olarak konuşuyorum ekranı sandığınız veya gömdüğünüz kadar kötü değil gayet yeterli hatta çok yeterli.
Yahu yazılımının neresi iyi? Yazılım şans işi falan değil, üretici ne kodladıysa senin aldığın cihaza da o yüklü gelir, değişen bir şey olmaz. Herkeste sorun çıkaracak diye bir şey yok zaten, her yazılımda sorun çıkma ihtimali bulunuyor fakat MIUI'da diğer marklara nazaran çok daha fazla sorun yaşanıyor ve çok büyük ihtimalle yazılımından dolayı olmuş oluyor.

MIUI yazılımı POCO şirketinin kendi yazılımı ile birleşik bir yazılım hataları olan mi telefonlarda ki MIUI'dan arayüz olarak biraz farklı o yüzden zaten daha iyi diyebiliyorum çünkü POCO firması da el atmış geliştirmek için o yüzden normal MIUI ile POCO for MIUI arasında stabillik açısından fark var.

Son düzenleme:
120Hz olayı doğru değil adaptive 120Hz var hu telefonda ben kullanıcısı olarak konuşuyorum bu telefonun eğer kullanıyorsanız yorum yapın birinci ağızdan yazılım çok agresif şekilde çalışıyor 120Hz her zaman açık olmuyor pil tasarrufundan dolayı o yüzden gerçek değil demek saçmalık olur 120Hz olması gerektiği gibi 120Hz fakat Instagram'da veya 120Hz gerektirmeyen uygulamalarda pil tasarrufu için 60FPS'e çekiyor keşke volkan abi Power monitörü açıp yapsaydı bu videoyu o anda anlık olarak görürdük kaç Hz de çaılışıyor diye.

Ben telefonun kullanıcısı olarak konuşuyorum ekranı sandığınız veya gömdüğünüz kadar kötü değil gayet yeterli hatta çok yeterli.

MIUI yazılımı POCO şirketinin endi yazılımı ile birleşik bir yazılım hataları olan mi telefonlarda ki MIUI'dan arayüz olarak biraz farklı o yüzden zaten daha iyi diyebiliyorum çünkü POCO firması da el atmış geliştirmek için o yüzden normal MIUI ile POCO for MIUI arasında stabillik açısından fark var.

Hocam telefonu kullanmadan da yorum yapabiliriz. Testlere bakmak bile yeterli olur zaten.

Ben şimdi S3 mini çok güzel performans veriyor kullanmadan yorum yapmayın desem ne kadar mantıklı olur?

O fiyat bandındaki cihazlara nazaran daha fazla ısındığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Yani 3 4 saat oyun oynayan biri olarak ben bu ısıyı hissetmediysem sanırsam bende sorun var :)
Diyelim MIUI ile sorun yaşamadın ama performans olarak da rezalet, arka plan belleği bile tutamıyor. Günlük kullanımda o arka plan belleği tutma rahatlığını fark etmemek imkansız gibi bir şey.

Yani arka plan belleği tutmama gibi bir sorun yaşamadım 2 3 saat oyun sürecinde tekrar arkaplandaki Instagram'ı bıraktığım yerden kullanabiliyorum gerçekten telefonu kullanmadan yorum yapmasanız keşke incelemeler de pek fazla şeyden bahsedilmiyor veya çoğunlukla kağıt üzerinde bahsediliyor.
Hocam telefonu kullanmadan da yorum yapabiliriz. Testlere bakmak bile yeterli olur zaten.

Hocam bu çok saçma bir düşünce teori ile pratik arasında çok fark vardır sadece kağıt üstündekiler ile belli olmaz kağıt üstünde iPhone telefonlar hepsinden iyi ama gel gör ki iPhone telefonu Huawei bayağı bayağı geçiyor.

Yani arka plan belleği tutmama gibi bir sorun yaşamadım 2-3 saat oyun sürecinde tekrar arka plan da Instagram'ı bıraktığım yerden kullanabiliyorum. Gerçekten telefonu kullanmadan yorum yapmasanız keşke, incelemeler de pek fazla şeyden bahsedilmiyor veya çoğunlukla kağıt üzerinde bahsediliyor.
Şimdi açık olalım, büyük bir çoğunluk kendi kullanmış olduğu cihazı kötülemek istemez. Bir cihazı önerirken veya bilgi verirken kullanmış olmak gerekmiyor, teste de baksaydınız keşke. Kağıt üzerindeki değerlerden falan bahsetmiyor, düpedüz arka plan belleği tutamamakta.

MIUI yazılımı POCO şirketinin kendi yazılımı ile birleşik bir yazılım, hataları olan mi telefonlarda ki MIUI'dan arayüz olarak biraz farklı.
MIUI olduğunu kendiniz de söylüyorsunuz. Sadece launcher değişik diye biliyorum, yani emin olun launcher ile MIUI düzelmiş olsaydı Xiaomi öneren ilk kişilerden birisi de ben olurdum.

120 Hz olayı doğru değil adaptive 120Hz var telefonda. Ben kullanıcısı olarak konuşuyorum, bu telefonun eğer kullanıyorsanız yorum yapın. Birinci ağızdan yazılım çok agresif şekilde çalışıyor, 120 Hz her zaman açık olmuyor, pil tasarrufundan dolayı. O yüzden gerçek değil demek saçmalık olur, 120 Hz olması gerektiği gibi fakat Instagram'da veya 120 Hz gerektirmeyen uygulamalarda pil tasarrufu için 60 FPS'e çekiyor, keşke Volkan abi power monitörü açıp yapsaydı bu videoyu, o anda anlık olarak görürdük kaç Hz'de çalışıyor diye.
Instagram'da 60 FPS'ye çekip, 120 Hz'i kullanamıyorsak ne anlamı kalıyor ki?

Son düzenleme:
Yahu yazılımının neresi iyi? Yazılım şans işi falan değil, üretici ne kodladıysa senin aldığın cihaza da o yüklü gelir, değişen bir şey olmaz. Herkeste sorun çıkaracak diye bir şey yok zaten, her yazılımda sorun çıkma ihtimali bulunuyor fakat MIUI'da diğer marklara nazaran çok daha fazla sorun yaşanıyor ve çok büyük ihtimalle yazılımından dolayı olmuş oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diyelim MIUI ile sorun yaşamadın ama performans olarak da rezalet, arka plan belleği bile tutamıyor. Günlük kullanımda o arka plan belleği tutma rahatlığını fark etmemek imkansız gibi bir şey.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

120 Hz'i de belli zaten, tam olarak 120 Hz denebileceğini sanmıyorum.

O fiyat bandındaki cihazlara nazaran daha fazla ısındığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

120 Hz'sinde bir sorun yok o videoda POCO'nun şarjı %10'larda ve telefon otomatik olarak 60 Hz'ye düşürüyor. Çok şarj tüketmemesi için. Gayet güzel bir özellik ama sevmeyenler çekemeyip böyle videoları öna atıyorlar ;(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı