Çözüldü iPhone 11 Pro şarjı %80'de takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gizlibiri11111

Picopat
Telefonu dün aldım. İlk şarjı 60 civarı geldi kutudan çıkarınca. 29'a kadar kullanıp şarja taktım gece 3'te ve sabah 9'da %100 olmuştu ama bugün şarja taktım ve şarj %80'i geçmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu, iOS için bir özellik. Telefonunuzun bataryasını korumak amacıyla kullanımınızdan öğreniyor ve telefonu pek kullanmadığınız saatlerde %80'den fazla şarj etmiyor, aktif olduğunuz saatlere doğru şarj %100 olacaktır. Bu özelliği isterseniz kapatabilirsiniz.

Ayarlar > Pil > Pil Sağlığı > İyileştirilmiş Pil Şarjı'na gidin ve yeşil yere basarak kapatın.

Şimdi şarj olması gerekiyor. Açıp kapatırsanız, kullanım profilinizi sıfırlayacaktır ve tekrardan öğrenmeye çalışacaktır.

Bu, iOS için bir özellik. Telefonunuzun bataryasını korumak amacıyla kullanımınızdan öğreniyor ve telefonu pek kullanmadığınız saatlerde %80'den fazla şarj etmiyor, aktif olduğunuz saatlere doğru şarj %100 olacaktır. Bu özelliği isterseniz kapatabilirsiniz.

Ayarlar > Pil > Pil Sağlığı > İyileştirilmiş Pil Şarjı'na gidin ve yeşil yere basarak kapatın.

Şimdi şarj olması gerekiyor. Açıp kapatırsanız, kullanım profilinizi sıfırlayacaktır ve tekrardan öğrenmeye çalışacaktır.

Çözüm
Ama bir problem var, bu sırada ben zaten YouTube'daydım. Ama saat gece saatleri olduğu için dediğiniz şeyi yapıyor olabilir mi? Teşekkürler şimdiden.
Evet, genel kullanımda bu saatte cihaz kullanılmadığından bataryayı boşuna sonuna kadar yükleyip yüksek voltaj tutmak istemiyor. Sabah 8'e doğru şarjınzın %100 dolması gerekli. Üstte dediğim gibi özelliği kapatırsanız da şimdi şarjınız dolmaya başlar.

Ama bir problem var, bu sırada ben zaten YouTube'daydım. Ama saat gece saatleri olduğu için dediğiniz şeyi yapıyor olabilir mi? Teşekkürler şimdiden.

Telefonunun şarja takılıyken kullanmanı önermem, bırak da yavaş yavaş güç harcamadan şarj olsun eğer sürekli olarak şarjda telefon kullanırsan pil sağlığın çok hızlı azalır.

En üstteki uyarıyı veriyor bir de.

Dosya Ekleri

• 7049D8D9-8DEA-49C4-94B6-E85E63523FC0.png
    7049D8D9-8DEA-49C4-94B6-E85E63523FC0.png
    248,3 KB · Görüntüleme: 14.770
Son düzenleyen: Moderatör:

Ayarlar > pil > pil sağlığı > iyileştirilmiş pil şarjı'na gidin ve yeşil yere basarak kapatın.

Şimdi şarj olması gerekiyor. Açıp kapatırsanız, kullanım profilinizi sıfırlayacaktır ve tekrar öğrenmeye çalışacaktır.

O ayarı kapattığım halde %80 de kalıyor başka bir ayar yapmalı mıyım?

Ya ben 3 haftadır bu sıkıntı yüzünden kafayı yiyecektim sıcaklardan öyle oluyormuş normal bi durummuş yani zaten iPhone 11 lerin çoğunda bu sıkıntı var rahat ol yani serinde şarj etmeyi deneyebilirsin
Tamam onda bişey dememiş ki zaten , ayrıca şarjını 20 den aşağı düşürmemeye dikkat et oda pil sağlığını etkileyen bir etkenmiş

Son düzenleme:
Up, kullandığım powerbank düşük akım çekmeye başlayınca kendisini kapatıyor. Bundan sebep gece 1 gibi şarja koyduğum telefon, 2 gibi %80'ni bulunca iphone 11 şarjı kesiyor ve powerbank kendisini kapatıyor. Buraya kadar iyi hoş ama sabaha doğru normalde yeniden şarj işlemine başlayıp uyandığım saat olan 8.00'de şarjı tamamlamak için yeniden şarja başlaması lazım fakat powerbank düğmesine yeniden basılmadığı için açılmıyor ve kaç haftadır telefonu %0-80 arası kullanıyorum. Bu özelliği tamamen kapatmanın bir yöntemi yok mu? İyileştirilmiş pil sağlığını yüz kere kapattım açtım, açık bıraktım, kapalı bıraktım, kapattım telefonu yeniden başlattım milyon tane şey denedim çare bulamadım. Çözüm bulan aydınlatsın, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı