iPhone 11 Pro vs 12 Mini

Arkadaşlar, 15-16 bin TL bütçem var ve bu 2 telefon arasında kaldım. Sizce hangisi alinmali? Hem kamera hem de performans açısından.

Performans olarak 12 mini. Kameraya gelince ne bekliyorsun? Kamerada daha iyi Zoom, daha iyi portre performansı istiyorsan 11 Pro; daha iyi HDR performansı ve bütün kameralarda gece modu istiyorsan 12 mini almanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar, 15-16 bin TL bütçem var ve bu 2 telefon arasında kaldım. Sizce hangisi alinmali? Hem kamera hem de performans açısından.

12 mini hem hafifliğiyle hem performansı ile öne çıkmış bir cihaz 12 mini daha avantajlı. 7 saat ekran süresi var yeterli olacağını düşünüyorum.

3. kamera kimin umurunda? Tabii ki 12 mini. Ama 12 ile 12 Mini'nin ikinci elde fiyat farki az. 11 Pro da zaten 12 ile ayni fiyatta 2. elde. Yani ben ikisi yerine de 12 oneririm.

3.kamera kimin umurunda? O burun kıvırdığın 3.kamera portre çekimlerinde ciddi anlamda fark ediyor. 12 mini portreyi yazılımla yapay çekerken 11 Pro telephoto lens sayesinde çok iyi portre çekebiliyor.

3. kamera kimin umurunda? Tabii ki 12 Mini. Ama 12 ile 12 Mini'nin ikinci elde fiyat farki az. 11 Pro da zaten 12 ile ayni fiyatta 2. elde. Yani ben ikisi yerine de 12 oneririm.
Normal 12 biraz daha pahali elbet 20k civarlari maalesef o kadar asamiyorum o yüzden 12 mini ile 11 pro arasinda kaldim.

S22 kullanıyorum on numara telefon ama batarya su gibi akıp gidiyor. Hele 13 Pro Max'ten sonra, bir bakıyorum telefona hop bitmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
3.kamera kimin umurunda? O burun kıvırdığın 3.kamera portre çekimlerinde ciddi anlamda fark ediyor. 12 mini portreyi yazılımla yapay çekerken 11 Pro telephoto lens sayesinde çok iyi portre çekebiliyor.

Arkadaşın 11i ile XS karşılaştırdım ve gerçekten portre modunda fark attığını gördüm telefoto lens hafife alınacak gibi değil. Fakat tabii ki de 11 daha avantajlı kamera olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı