iPhone 11 Pro vs Samsung S22

Kamera “cok kucuk bir tik” iyilesmeyecek. Daglar kadar fark var X ile 11 Pro arasinda, ana sensorde ezici farki gectim daha X’de gece pozlamasi ve genis aci bile yok ancak bu bir anlam ifade etmiyor, S22 tercih edilmeli.

Hocam seneye nasıl kesiliyor iOS 17 de desteği biten 8 ve 8+ var en az 2 3 senesi var.

Hocam seneye nasıl kesiliyor iOS 17 de desteği biten 8 ve 8+ var en az 2 3 senesi var.
Seneye iOS 18 alacak ve artık ana güncelleme almayı bırakacak. Sadece güvenlik güncellemeleri alacak.

Ben bu yorumlarımı iPhone 13 kullanıcısı olarak yapıyorum. S22'yi deneyimleme şansını ise arkadaşım sayesinde deneyimledim. iPhone 11'de geçti elime. Karşılaştırmayın bile. Konu sahibi arkadaş bir teknoloji markete gidip kendisi deneyimlerse kendi kararını çok daha iyi ve net bir şekilde verecektir.

Nasıl akıcılık yok kanka? Hiç kullandın mı veya eline aldın mı?

Eniştem S22 Ultra kullanıyor IPhone'a göre akıcılığı çok az fanboyluk da yapmıyorum Samsung S9+ Samsung Note 10 Lite kullandım S9 AMOLED yanığı kasma Note 10 Lite ısınma kendi kendine uygulamalardan atıyor kendi kendine internet kapatıyor.

Şu Samsung ve iPhone karşılaştırmalarından gına geldi. 2019'da çıkış yapmış bir telefonu tercih edebilir konu sahibi arkadaş.

Siz de 2 gün önce iPhone 11 satın almışsınız. Pişman olmazsın orası ayrı da keşke diğer markalara da bir şans verip paranın hakkını alsaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…