- Makaleler
- 14
Arayüzdeki süreyi ve diğer yerlerdeki süreyi de katın. Hesaplar doğru bence.10 defa etmişimdir en fazla.
Eki Görüntüle 845234
2.30 diyor ama uygulamaları toplayınca o kadar etmiyor![]()
Arayüzdeki süreyi ve diğer yerlerdeki süreyi de katın. Hesaplar doğru bence.10 defa etmişimdir en fazla.
Eki Görüntüle 845234
2.30 diyor ama uygulamaları toplayınca o kadar etmiyor![]()
Şu an şarjım 51Arayüzdeki süreyi ve diğer yerlerdeki süreyi de katın. Hesaplar doğru bence.![]()
Eğer komple kapadıysanız oluyor. Banada oluyor (iPhone 11 Pro Max).Aynen. Gece 84-86 gibi çıkarıp şarjdan kapattım. Sabah açtım 91.
O zaman normaldir, olabilir nadir de olsa.Dün 39 iken kapattım. Açtım gene 39. Herhalde 1 kereye mahsus oldu.
Hayırlı olsun. Evet, normal denebilir. Birbirlerine yakın cihazlar zaten.@Lord Raiden kardeşime de XR aldık. Onun değerleri de benimkiyle neredeyse aynı. Hatta tıpatıp aynı. Onunki normal mi?
Bugün Apple'a telefon açacağım. İçimi rahatlatmak içinO zaman normaldir, olabilir nadir de olsa.
Hayırlı olsun. Evet, normal denebilir. Birbirlerine yakın cihazlar zaten.
Bence bir sorun yok ama siz bilirsiniz. İçiniz rahat edecekse görüşün kendileri ile de.Bugün Apple'a telefon açacağım. İçimi rahatlatmak için
Yani telefonu alalı 1 hafta olmadı. O yüzden bataryada ne olabilir diye düşünüyorum. 0 yani, ilk ben açtım kutusunu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.