iPhone 11 renk solması

başkentankara

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 11 cihazım var, kılıfsız kullanmadım. Cihazın yere düşmüşlüğü bile yoktur, cihazı kılıfından temizlemek için çıkartayım dedim ve sağına soluna bakarken alt tarafında hoparlörün ve sol tarafındaki titreşim modülünün olduğu yerde kılıfın aralıklı kaldığı yere denk gelen şekilde siyah renk cihazımın solarak veya boya atarak mı denir bilmiyorum, rengi beyaza doğru dönmüş. Geçen ayda ekranın sağ üst tarafında beyaz halkadan dolayı garantiye göndermiştim ve sadece ekranı değiştirip yollamışlardı zaten, bu durum da canımı sıktı. Sizce bu solmadan dolayı garantiye tekrar göndersem cihaz değişir mi veya ne olur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf atabilir misin? Kılıf silikon ise ve hiç çıkarmıyorsanız arada hava alması için çıkarmanızı öneririm. Daha önce XR modelinde böyle bir sorun oluşmuştu silikon kılıf kullananlarda ama Apple kullanıcı hatası, boya kusurlu değil demişti.

Fotoğraf atabilir misin? Kılıf silikon ise ve hiç çıkarmıyorsanız arada hava alması için çıkarmanızı öneririm. Daha önce XR modelinde böyle bir sorun oluşmuştu silikon kılıf kullananlarda ama Apple kullanıcı hatası, boya kusurlu değil demişti.

Hocam şu an dışardayım atma şansım yok ama silikon kılıf kullanıyorum bende.

Salı gününe ankamal AVM gürgençler teknik servisinden rezervasyon yaptırdım şansımı deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı