IPhone 11, Samsung Galaxy S22 ile takaslanır mı?

kries

Hectopat
Elimde iPhone 11, %83 pil sağlıklı bir telefon var ve ben bu telefonu S22 ile takaslamak istiyorum. Sizce mantıklı mı? Sahibinden üzerinden birkaç telefon baktım ve 15 ay garantili kutusu ve faturası olmayan jelatinleri dahi duran bir cihaza denk geldim fakat üstüne 1000 TL istiyor. Sizce değer mi?

Kesinlikle değer. Karşı taraf fikrini değiştirmeden bir an önce takaslayın derim.

Elimde iPhone 11, %83 pil sağlıklı bir telefon var ve ben bu telefonu S22 ile takaslamak istiyorum. Sizce mantıklı mı? Sahibinden üzerinden birkaç telefon baktım ve 15 ay garantili kutusu ve faturası olmayan jelatinleri dahi duran bir cihaza denk geldim fakat üstüne 1000 TL istiyor. Sizce değer mi?
Hemde çok değer yapın hemen.

S22 normalde ne kadar? iPhone 11'ler S22'den pahalıya gidiyor. 11'i satıp direkt alabilirsiniz bence.

S22 iyi bir tercih bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı